• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.05.2022

21:30

JELENA ĆE POLUDETI, SLOBA LJUBIO I GRLIO NEPOZNATU DEVOJKU! Radanovićevo obezbeđenje najpre pustilo obožavateljku, a onda pali poljupci! (VIDEO)

Estrada

JELENA ĆE POLUDETI, SLOBA LJUBIO I GRLIO NEPOZNATU DEVOJKU! Radanovićevo obezbeđenje najpre pustilo obožavateljku, a onda pali poljupci! (VIDEO)

Podeli vest

Sloba Radanović poznat je kao ne baš pristupačan na svojim nastupima, ali izgleda da kome on dozvoli, može da mu priđe

Od kada se oženio Jelenom Đuričanin, a i dok su se zabavljali, Radanović je sa sobom na nastupe vodio obezbeđenje kako bi se postarali da pevaču niko ne prilazi, jer je on baš velika zvezda.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Malo ljubi ženu, malo obožavateljike... Jelena i Sloba

Ovaj trend nastavio se i sada kada uživa u bračnom životu, međutim, nije baš da ne može niko da mu priđe. Simpatične devojčice koje žele da ga poljube, imaju prođu.

Jedna od njih došla je do Slobe koji je stajao na bini, pa ga čak i izglila i izljubila, a da sve bude šokantnije, i on je nju.

@k_karamatic zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug?? @LIFEOFSLOBARADANOVIC #slobaradanovic #spaceclub #salzburg #dušadušemoje #fyp #foryou ♬ Originalton - Katarina Karamatic

Mlada davojka, koja izgleda ima žarku želju da postane pevačica, objavila je ovaj snimak na svom profilu na Tik Toku, a među komentarima je i jedan koji ukazuje na to da Slobino obezbeđenje ne dozvoljava baš svakome da mu priđe:

- Mene samo zanima, kako si mu uspela prići? Kod nas u Republici Srpskoj gde god nastupa, obezbeđenje ne da da se pridje - razočarano je porkomentarisala jedna Slobina obožavateljka, dok je ponosna vlasnica video klipa otkrila svoj recept:

- Ma ni obezbeđenje za mene nije problem - napisala je ona. 

A šta će na ovo Slobi reći supruga Jelena, verovatno ćemo saznati uskoro.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 1 godinu

Jeja nije ljubomorna, ona razumije njegov posao i da ima obozavateljke ali on i Jeja se puno vole i njegove oci vide samo Jeju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17