• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.05.2022

15:06

ŽESTOKA SVAĐA DŽEHVE I RELJE! Ona mu se pravdala, on je ODUVAO!

printscreen

Estrada

ŽESTOKA SVAĐA DŽEHVE I RELJE! Ona mu se pravdala, on je ODUVAO!

Podeli vest

Teodora Džehverović i Relja Popović posvađali su se tokom snimanja takmičarskog šou programa na IDJ-u

Džehva je ušla u svađu sa Reljom oko načina izvođenja šta je teže pevati i igrati ili samo stajati i pevati gde ju je, muzičar brutalno ponizio, te je doživeo veliki aplauz.

Foto: Printscreen You Tube

Teodora Džehverović

- Najlakše je stati i pevati - rekla je Teodora takmičaru.

- Daleko od toga, najteže je stati i pevati - nadovezao se Relja.

- Jesi li nekad igrao i pevao? - šokirano je upitala ona.

- Ja sam pokazao poslednjih 15 godina, šta ja umem i šta ja znam, ne treba ja ovde da pokazujem šta znam- usledio je gromoglasan aplauz nakon Reljine izjave.

Foto: Informer.rs/M.K.

Besan... Relja Popović

- Ako nesto kažes, treba da stojiš iza toga - ironična je bila Džehva

- Stojim iza toga, kad je ona pevala, to ima snagu neku da se koristiš jednim sredstvom, a to je vokal, da je to mnogo teže nego kad na vokal dodaš i performans i energiju i bekvokali i svašta nešto - izjavio je pevač

- Kada to samo slušaš, a ne gledaš kako to zvuči? - upitala je Teodora.

- Gledam, nisam slep, i gledam i slušam i sve mi odgovara - besan je bio Relja.

- Ja sam sad ispala kao da nemam pojma, kao neko ko igra i peva, znam koliku težinu to nosi i stvarno je jako teško zbog daha i milion stvari da kontrolišeš svoj glas, meni je lično je lakše da stojim i kontrolišem, ako dodamo na tu baladu savremeni balet, da li misliš da je teže da stojiš i pevaš tu baladu? - istakla je Džehverovićeva.

- Ne interesuje me - odbrusio je Relja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17