• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

Autor: Informer

19.05.2022

14:30

REĐALA PETICE, A RADILA KAO KONOBARICA! Informer u poseti rodnom mestu Ane Nikolić! Profesor poznate pevačice otkrio njene tajne!

printscreen

Estrada

REĐALA PETICE, A RADILA KAO KONOBARICA! Informer u poseti rodnom mestu Ane Nikolić! Profesor poznate pevačice otkrio njene tajne!

Podeli vest

Ana Nikolić se u gimnaziji nije odvajala od knjige, imala je skoro sve petice. Bila je baš miran i ćutljiv devojčurak i nije pokazivala interesovanje za muziku, priča Anin profesor Aleksandar Simić

Ana Nikolić je u srednjoj školi bila štreberka, momci je uopšte nisu zanimali, već samo knjiga! U to se uverila ekipa Informera tokom posete Paraćinu, rodnom mestu popularne pevačice.

Ana je odrasla u Donjoj Mutnici, selu nadomak tog grada. U toj kući danas niko ne živi, pa su nas meštani uputili u gimnaziju, rekavši da ćemo tamo pronaći prave informacije o pop zvezdi. I bili su u pravu. Tamo smo se sastali s Aleksandrom Simićem, jedinim profesorom koji je predavao Ani, a koji i dalje radi u gimnaziji.

Nije imala ljubav

On se dobro seća Ane jer je bila među najboljim učenicima. Kaže da je Nikolićeva pohađala društveno-jezički smer i da joj je malo falilo da bude vukovac.

- Ana Nikolić je bila odličan đak sa skoro svim peticama! Baš sam nedavno pogledao njene ocene. U prvoj i drugoj godini joj je falila samo po jedna petica da bi bila vukovac. Naravno, uvek je imala peticu iz mog predmeta - geografije. Redovno je učila, bila je pravi štreber, baš je volela školu i uvek je bila spremna za čas. Kad je reč o momcima, Ana nije ima ljubav dok je bila u gimnaziji... - priča Anin profesor i otkriva da Nikolićevu tada nije toliko zanimala muzika:

- Ana nije pokazivala interesovanje za muziku, na priredbama nije učestvovala. Sedela je u poslednjoj klupi pored prozora. Bila je baš miran i ćutljiv devojčurak, a eto, postala je temperamentna žena. Tada nismo ni slutili da će postati ovo što je danas.

Konobarica

- U trećem razredu je počela da radi u kafiću u blizini škole. Imala je podršku majke, a za oca nisam siguran, jer je bio baš strog - Anin profesor


Ponos Paraćina

Ana je ređala petice, a uporedo je i radila kao konobarica!

- Radila je u kafiću u blizini škole, počela je dok je bila u trećem razredu. Tako je zarađivala džeparac. Imala je podršku majke, a za oca nisam siguran. Njen tata Dušan radio je u vojsci, bio je strog i veliki gospodin. Nažalost, prerano je otišao... - priča Anin profesor.
On otkriva i šta se desilo kad je Ana završila srednju školu.

- Želela je da upiše Filološki fakultet. Dobro su joj išli jezici, pogotovo engleski. Mislim da ipak nije krenula na studije, jer joj je muzika promenila čitav život. Smatram da nije pogrešila što nije upisala fakultet, jer se veoma dobro snašla na estradi, vidim da je baš tražena i popularna! Paraćinci su veoma ponosni na Anu, ona je dobar predstavnik našeg grada. Ako neko kaže nešto loše za nju, to čini samo iz ljubomore! - završava priču profesor Simić.

Pevala na maturi

Po završetku srednje škole, kad je objavila prvi album, Ana se još jednom vratila u gimnaziju.
- Kad je izdala prve hitove, Ana je došla da peva na proslavi mature jedne generacije. Svi smo bili oduševljeni. To je bio pravi spektakl! - kaže Anin profesor Aleksandar Simić i dodaje da je srećan što se pevačica, uporedo s muzičkom karijerom, ostvarila i na privatnom planu:
- Vidim da ima ćerkicu i da je odgovorna majka. Ponosan sam na nju!


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija