• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.05.2022

08:50

SEVE MI KRADE FORE Ćana optužila Vučkovićevu da je plagijat, ideju za nastup prekopirala je od FOLKERKE!

Printscreen

Estrada

SEVE MI KRADE FORE Ćana optužila Vučkovićevu da je plagijat, ideju za nastup prekopirala je od FOLKERKE!

Podeli vest

Ćana je otkrila da je na različite načine pokušavala da iznenadi ljude na veseljima na kojima je pevala, a da je Severina uzela baš njenu ideju.

Pevačica Severina Vučković stigla je na jednu privatnu proslavu kamionom i time šokirala prisutne, a snimak njenog neobičnog dolaska podelio je javnost.

I dok su jedni oduševljeno reagovali na njen performans, drugi su je žestoko iskritikovali smatrajući da je iskopirala folk pevačicu Stanojku Bodirožu Mitrović, poznatiju kao Ćanu, koja je prošle godine na jednu svadbu došla istim transportnim vozilom.

I dok bi mnoge pevačice jedva dočekale da prozovu koleginice zbog kopiranja, Ćanu postupak koleginice nasmejao i obradovao, iako ga smatra već viđenim.

Foto: Vrnjački karneval

Severina Vučković, pevačica

- Čim je nešto već urađeno, vodi se kao ponovljeno ili kopija kada to uradi neko drugi. Meni je to simpatično i raduje me što se moj dolazak kamionom na jednu svečanu proslavu dopao Severini ili već organizatorima koji su je angažovali da uradi isto. Samo da je radosti i slavlja, pa neka me svi kopiraju, meni to ne smeta, baš suprotno, čini me srećnom. Neka je živa i zdrava - rekla je Ćana, i velikodušno ustupila još nekoliko ideja za performans svojoj koleginici iz Hrvatske.

Foto: Youtube prinscreen/BN Music Official

Ćana, pevačica

- Ne možemo da izmislimo toplu vodu, pogotovo mi koji smo decenijama na estradi i zbog toga se dešava da se ponavljamo ili imamo slične preformanse, dolaske na proslave, koncerte. Poznata sam kao Ćana iznenađenje. Ne znam šta sve nisam radila kako bih proslave ljudi koji me pozovu učinila posebnijim. Hiljadu puta sam u problemu šta novo da smislim zajedno s domaćinima. Izlazila sam iz kuhinje, oldtajmera, kamiona, kuhinje, krila se gde god sam mogla s ciljem da na pravi način obradujem one koji me angažuju. Ostalo je još da dođem na tenku. To su sve neke ideje koje događaj učine specifičnim i drago mi je da je Severina koja je zaista velika zvezda pristala na jednu od tih ideja. Donela je osmeh i meni, pa sigurno onima kojima je uveličala proslavu. Svima nam fali osmeha u ovim teškim vremenima - navela je Ćana, i istakla da je važno da pevači postave granicu tokom angažovanja.

Foto: instagram/severina

- Ljudima svašta padne na pamet, a pevači su ti koji moraju da štite svoje ime, karijeru i delo. Nema tog novca koji bi mogao da me natera da uradim nešto što bi degradiralo moju karijeru i ime koje sam decenijama stvarala - zaključila je folk pevačica za Alo!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Julie Sweet

pre 1 godinu

Moje ime je Julie Sweet, obećala sam da ću preporučiti dr Ogundelea svima kojima je potrebna bilo kakva pomoć. Bila sam tako tužna nakon što sam bila razdvojena od muža 5 godina. Prošle sedmice sam kontaktirala dr Ogundelea i on je bacio čini da vrati mog muža, a nakon 24 sata moj muž se vratio kući i tražio od mene oproštaj, kakvo čudo. Svako treba da mi pomogne da mu se zahvalim. Ako nekome ovdje treba bilo kakva pomoć, savjetujem vam da ga kontaktirate na WhatsApp ili Viber chat: +27638836445. Dr Ogundele je supermen.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17