• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.05.2022

23:30

BAKA PRASE PONOVO U SRBIJI! Jutjuber se ipak vraća starom poslu, obradovao sve fanove: Tata se vraća kući!

Informer DN/Aleksandar Jovanović Cilev

Estrada

BAKA PRASE PONOVO U SRBIJI! Jutjuber se ipak vraća starom poslu, obradovao sve fanove: Tata se vraća kući!

Podeli vest

Jutjuber je duže vreme bio u Holandiji, a njegov "nestanak" sa Jutjuba je rastužio milione fanova. Međutim, odlučio je da se vrati u Srbiju i nastavi tamo gde je stao!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u centru skandala nakon samoubistva Kristine Kiki Đukić, za čiju je smrt indirektno optužen.

Naime, jutjuberka nije mogla da podnese pritisak sajber nasilja, a mnogi su smatrali da je Baka Prase taj koji je pokrenuo maltretiranje sa kojim Kika nije mogla da se nosi.

Nakon tog događaja jutjuber je odlučio da digne ruke od Jutjuba i preseli se u Holadiju, ali se u međuvremenu predomislio i rešio da se vrati u Srbiju!

Foto: Printscreen/Instagram

On se oglasio na Instagramu gde je objavio fotku sa aerodroma uz opis "Tata se vraća kući".

Foto: Printscreen You Tube/ Baka Prase

- Jednostavno ne znam šta da kažem... Mogu slobodno da kažem da je ovo bio najteži period u mom životu, znate već zašto. Ali vi... Iako nisam snimao, evo skoro 5 meseci, vi, institucija... vi me niste napustili. Ne samo da me niste napustili, nego je institucija nastavila da raste.

Foto: Printscreen You Tube/bakaprase

- Nisam snimao, a vi ste mi pokazali koliko smo jaki, koliko me volite i koliko vam nedostajem. Prešli smo 2 miliona iako nisam snimao. Prvi jutjuber na Balkanu sa preko dva miliona! Nisam ni primetio, al kad sam ugledao kanal, koji smo zajedno izgradili, od nule, da je stigao do dva miliona, emocije su me obuzele i znao sam da ne mogu više da izdržim bez Jutjuba, bez svakodnevnog smejanja i naravno bez vas. Bili ste uz mene kad smo gazili po svima, bili ste uz mene kad su svi gazili po meni. Nemam šta da kažem, sem hvala. I zato ste baš vi razlog zbog kog se vraćam da pokidamo ovu predosadnu scenu bre - napisao je pre nekoliko dana Bogdan, a sudeći po Instagramu stiže u Beograd.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17