• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.05.2022

13:41

GUDELJ STIGAO U SRBIJU NA ANASTASIJIN ROĐENDAN! Fudbaler spreman da upozna Cecu i Veljka, a evo s kim boravi u Srbiji!

printscreen

Estrada

GUDELJ STIGAO U SRBIJU NA ANASTASIJIN ROĐENDAN! Fudbaler spreman da upozna Cecu i Veljka, a evo s kim boravi u Srbiji!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović uživa u vezi sa Nemanjom Gudeljem, srpskim reprezentantivcem i igračem Sevilje koji je stigao u Beograd kako bi prisustvovao slavlju povodom njenog rođendana

Gudelj je juče stigao u Beograd sa sestrom Vanjom i bratom Dragišom Gudeljem kako bi proveo nekoliko dana sa Anastasijom i upoznao članove njene porodice, pre svega majku Cecu i brata Veljka.

Foto: Instagram/printscreen

Nemanja stigao s bratom i sestrom

Njihova veza, očigledno je, ozbiljna s obzirom na to da je Nemanja došao u Srbiju sa članovima svoje porodice.

 

 

A Anastasija će sutra proslaviti 24. rođenddan u jendom poznatom prestoničkom restoranu u kom se, naravno, očekuje i njen dečko.

Podsetimo, pevačica i fudbaler započeli su vezu mesec dana nakon što se saznalo za njen raskid sa biznismenom Đorđem Kuljićem. Anastasija je već dva puta bila u Sevilji kod Nemanje gde je vreme provodila i sa članovima njegove porodice. A kad asu je pitali da li je srećna i zadovoljna u vezi, ona je potvrdila:

Foto: printscreen

Stigao na njen rođendan... Nemanja i Anastasija

- U vezi je sve super. Sve mi dobro ide - rekla je Ražnatovićeva nedavno.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Samo se jedna ,ona prava veza upoznaje sa roditeljima. Koliko ih je ona vec dovela kuci? Ona sama nezna kad je veza ozbiljna a kad je na kratko. Godinama sa jednim,pred udaju a onda raskid pa uskakanje u drugi krevet za samo mesec dana. Sta ce u toj vezi mama odobriti. Mozes sine u krevet pa dok traje... Iskolovala je nalik sebi.I za ovoga ce reci da je ok kao i za sve predhodne.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17