• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

02.06.2022

09:28

ŠUTNUO URAGANKU ZBOG IVE GRGURIĆ!? Bajec ostavio Ivanu Nikolić, uživa u vezi sa voditeljkom!?

printscreen

Estrada

ŠUTNUO URAGANKU ZBOG IVE GRGURIĆ!? Bajec ostavio Ivanu Nikolić, uživa u vezi sa voditeljkom!?

Podeli vest

Političar Andrej Bajec navodno je ostavio Uraganku Ivanu Nikolić zbog bivše rijaliti pobednice Ive Grgurić.

Pobednica "Zadruge 3" i Bajec su odnedavno u emotivnoj vezi, ali su sve to krili zbog Uraganke. Međutim, sada su se navodno odali i preko društvenih mreža, piše Republika.

Naime, Hrvatica i sin bivšeg direktora Kliničkog centra Đorđa Bajeca zajedno su navodno otputovali u Prag sa starletinim frizerom. A samo dve nedelje ranije ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Ivanu i Bajeca kako ulaze u njegov stan.

 

 

- Andrej i Iva upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a kako su igrom slučaja sedeli jedno pored drugog, odmah su počele da sevaju varnice. Tokom razgovora su o svemu pričali, Iva je pitala Andreja da li je zauzet, pa se iznenadila kad joj je objasnio da nije. Rekla je: "Pa ti si, koliko ja znam, u vezi s Ivanom, treba da se uzmete?" Tad joj je navodno objasnio da su tek raskinuli, ali da nisu hteli da se o tome piše - priča izvor i nastavlja:

 

 

- Svi u društvu su tokom proslave upirali prstom u Ivu i Andreja, smejali su im se jer se videlo da se sviđaju jedno drugom i iste večeri su razmenili brojeve. Dogovorili su se da ne pričaju ništa, ali su se preko društvenih mreža izlanuli kada je Iva okačila nekoliko fotografija sa putovanja u Prag, kao i njen frizer, dok nazdravljaju pivom.

Grgurićeva je navodno okačila sliku sa Andrejem slučajno, a kad je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografije i ostavila samo nekoliko svojih.

 

 

- Iva i Andrej će u Pragu da uživaju nekoliko dana, a posle toga se vraćaju u Beograd. Andrej se super slagao s Ivanom, ali mu je po energiji bliža Iva. Vidi se da je srećniji otkako je s njom, u Beogradu su samo kad imaju neodložne obaveze, a uskoro planiraju da odu na letovanje. Mnogi su ostali šokirani što su Iva i Andrej zajedno jer se pričalo da će Nikolićkom da se ženi, ali kao što vidite, u ljubavi je sve moguće - priča sagovornik.

Ivana Nikolić je rekla da ne želi da komentariše novu vezu bivšeg dečka.

 

 

- Ne volim da komentarišem ni svoj privatni život, a kamoli život nekog drugog. Ne bih da pričam ništa na ovu temu - rekla je pevačica kratko.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Voditeljka? Hahah. Bila poznata kao sponza koja je bila sa matorim invalidom zbog para. I sa ovim je zbog para. Izoperisala se, ni ne lici na sebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija