• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

12.06.2022

11:33

VRUĆA VODITELJKA! Ima dvoje dece, a pokazuje izvajano telo

Estrada

VRUĆA VODITELJKA! Ima dvoje dece, a pokazuje izvajano telo

Podeli vest

Voditeljka Marija Savić Stamenić pokazala je izvajano telo u belom krop topu i vrućem šortsu, a u prvom planu su bili njeni trbušnjaci i vitka figura.

Marija Savić Stamenić, voditeljka objavila je fotografiju na Instagramu i pokazala izvajano telo. Ona je pozirala u belom krop topu i kratkom šortsu, a u prvom plavu su bili njeni trbušnjaci i vitka figura.Marija je na Instagramu objavila dve fotografije, jednu u pomenutoj kombinaciji, a drugu u vrućem tamnijem šortsu i pitala svoje pratioce koja objava im se više dopada.

Foto: printscreen

Zgodna voditeljka pozira u vrućem šortsu

"Prezgodna si", "Predivna žena", "Svaka čast na izgledu", neki su od komentara koji su usledili nakon njene objave.

Inače, Marija je 14 godina u braku i ima dvoje dece. Suprug Marije Savić Stamenić enigma je za domaću javnost, budući da ga voditeljka nikad ne eksponira na društvenim mrežama.

- U braku sam 14 godina, imam dvoje dece. Vuk ima 13, a Lena 10 godina. Oni su smisao mog života. Sve što radim, radim za njih - rekla je ona svojevremeno.

Ono što je takođe poznato, jeste da voditeljka rođena u Trebinju, upravo voli da boravi u Beogradu zbog svoje porodice, o čemu je jednom prilikom govorila.

- Zavolela sam Beograd, to je divan grad, sigurno najlepši za mene, trenutno. Ali, opet, kada dođem kod mame i tate kući, tamo se osećam ušuškano i stvarno dobro. Naravno, ovde je moja porodica, moja deca, moj suprug, volim da boravim u Beogradu. Ali, poseban je osećaj kad odem u moju Hercegovinu. Ništa nije uporedivo sa tim - rekla je Marija Savić Stamenić, prenose mediji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17