• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.06.2022

21:08

ACU PEJOVIĆA HITNO HOSPITALIZOVALI Pevač morao da napusti nastup, završio na infuziji!

Estock/Časlav Vukojičić

Estrada

ACU PEJOVIĆA HITNO HOSPITALIZOVALI Pevač morao da napusti nastup, završio na infuziji!

Podeli vest

Pevač Aco Pejović je tokom američke turneje preživeo horor kada je dobio korona virus do te mere da je završio u hitnoj pomoći.

Pevač Aco Pejović je prilikom gostovanja u jednoj emisiji govorio o svojoj nedavno održanoj američkoj turneji, a potom otkrio da je bio prinuđen da prekine nastup zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Nastupima u Atlanti, a zatim u Čikagu, Aco Pejović je već na samom početku oborio jedan rekord. Naime, čuvena dvorana "Compass Arena" u Čikagu bila je pretesna da primi sve obožavaoce Ace Pejovica, buduci da su na koncert srpskog pevača došli iz svih krajeva Amerike.

Foto: Darko Cvetanović

Aco Pejović

- Prodato je tada 2700 karata, ali mislim da je bilo 3000 ljudi. To je dobro za uslove tamo. Bilo je i stranaca, cela ta noć je prošla super. Jedino posle toga, nakon dva dana trebao sam da radim u jednom baru za VIP goste žurku. Sve je bilo super, ali ja sam zakačio koronu tada - poceo je priču pevač.

Nakon što je krenuo na žurku, osetio je da mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

Foto: Foto: Zoran Ilić

Aco Pejović

- Kada sam krenuo na žurku, bio sam jako loše, imao sam temperaturu i nisam mogao da ustanem iz kreveta. Nisam znao da imam koronu, mnogo sam se loše osećao. Izašao sam da pevam, 20 minuta sam uspeo da pevam. To je više bilo kreštanje nego pevanje. Bio sam gola voda, ceo sako mi je bio mokar. 20 minuta sam probao da pevam i to je bilo bezuspešno. Bilo je nemoguće da pevam, groznica me je tresla i zatvorio sam se ceo. Onda sam probao da odem 15 minuta da odmorim u bekstejdžu ali nije moglo. Izvinio sam se tim ljudima to veče, objasnio sam da nemam snage da nastavim, nadam se da mi nisu zamerili. Prvi put mi se ovo desilo u životu. To je prvi put da sam pomislio u životu da se možda kući neću vratiti živ. Jeste mi se jednom desila iscrpljenost na proslavi u Nišu, ali ni blizu ovoga. Prebledeo sam tad, posle sam išao i na infuziju - ispričao je Pejović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

linija po linija .. pravi pauze .. pusti te americke filmove sto surduknu 5m odjedared ..

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija