• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

14.06.2022

07:20

PEVAČICA TVRDI DA NIKADA NIJE PROBALA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE: Svi misle da se drogiram, a ja mrzim narkotike!

Printscreen/Instagram

Estrada

PEVAČICA TVRDI DA NIKADA NIJE PROBALA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE: Svi misle da se drogiram, a ja mrzim narkotike!

Podeli vest

Ana Nikolić je negirala da je ikada probala drogu, iako su je mnogi optuživali da je koristila narkotike. Takođe, pevačica je otkrila da je pesmu "Provereno" koju je objavila Milica Pavlović otpevala mnogo pre koleginice, ali kao što je već nagovestila, karijeru svakako ne planira da nastavi kao pevačica.

Ana Nikolić kaže da nikada nije probala drogu, iako je često optužuju da konzumira narkotike! Pevačica poziva sve one koji tvrde da je narkomanka da se zajedno testiraju i tako otklone svaku sumnju.

Svađa na Instagramu

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Nikolić, pevačica

- Kada mi neko samo pomene drogu, doživim fras! Zato sam se svađala na Instagramu sa ljudima koji su pisali da sam na nastupu bila pijana i drogirana. Napisali su da sam na opijatima zato što sam na nastupu sela na binu, a ne znaju da sam pre toga preležala koronu i da nisam mogla da stojim - počinje Nikolićeva priču i dodaje da je spremna da dokaže da ne koristi nijednu nedozvoljenu supstancu:

Pesmu "Provereno" otpevala
sam mnogo pre Milice Pavlović

Ana Nikolić je na poslednjem nastupu tri puta otpevala pesmu "Provereno", koju je nedavno objavila njena koleginica Milica Pavlović. Međutim, Nikolićeva tvrdi da je prva snimila tu numeru.
- Tu pesmu sam davno otpevala, ali je dve-tri godine stajala u studiju. Na nagovor svog menadžmenta uvrstila sam je u repertoar, ali to nije pravac u kom želim da nastavim karijeru - kaže Ana.

- Ljudi su surovi, lupetaju gluposti, a ni u šta nisu upućeni. Zato sam im zapretila da ću organizovati autobuse do VMA da svi radimo testove na drogu, da nam uzimaju DNK iz kose i provere ko se drogira.
Ana je nedavno najavila da se povlači sa scene i da će se ubuduće baviti producentskim poslom. Zato su se mnogi iznenadili kada su je nedavno videli kako peva na otvaranju jednog splava.
- Pevala sam zato što je moj prijatelj otvorio splav, ali nemam nameru više da nastupam. Ići ću na tezge jedino ako pronađem način da se teleportujem od kuće do kluba u kojem pevam. Ne mogu više da putujem na nastupe, umorila sam se od toga, a i mrzi me. Znam da me se publika uželela, ali šta da im radim - iskrena je pop zvezda, koja planira da se u narednom periodu više posveti ćerki Tari:
- Želim da spavam u svom krevetu, pored svog deteta, koje čuva dadilja kada sam ja na putu. I kada me smeste u najskuplji hotel, meni je lepše da spavam u svojoj kući.

Tajni projekat

Ana trenutno sa ćerkom Tarom živi na Voždovcu, a otkrila nam je da razmišlja o preseljenju u Englesku.
- Kada završim veliki projekat o kom ne želim još da pričam, napraviću veliki koncert i posle toga me više nećete viđati. Preseliću se u London - priča Nikolićeva.
 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17