• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

17.06.2022

08:46

ANA NIKOLIĆ I MILICA PAVLOVIĆ SU OMALOVAŽILE NAŠU PROFESIJU Laća Radulović prokomentarisao aferu "Provereno"

printscreen

Estrada

ANA NIKOLIĆ I MILICA PAVLOVIĆ SU OMALOVAŽILE NAŠU PROFESIJU Laća Radulović prokomentarisao aferu "Provereno"

Podeli vest

Milan Radulović kaže da se Pavlovićka i Nikolićka vode ličnim emocijama kada je pesma "Provereno" u pitanju, ali da on smatra da bi trebalo da se oglase autori numere zarad njihovih kolega koji su pravno regulisali svoj status.

Haos oko pesme "Provereno", koju je snimila Milica Pavlović, a čija je demo verzija u izvedbi Ane Nikolić tri nedelje kasnije zapalila internet, ne jenjava.

Foto: printscreen

Ana Nikolić i Milica Pavlović

Nakon što ju je pevačica iz Paraćina pre neki dan na nastupu u Beogradu najavila kao svoju i sa izmenjenim određenim delovima teksta otpevala pred publikom, Pavlovićka joj se obratila u emisiji "Amidži šou". Ona je poručila koleginici da treba da se stidi svog imena i karijere. Ana je odgovorila da nema vremena da se valja u tom mulju, ali tačka na sukob nije stavljena.

Nakon taga, sud su dali i drugi pevači, koji su uglavnom na strani Pavlovićeve. Sada je progovorio i Milan Radulović Laća, autor brojnih hitova i sin čuvene Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića. On je u emisiji "Uno, due, tre" na televiziji Una, skrenuo pažnju da su ovde najpre prekršena autorska prava.

Foto: printscreen

- Obe akterke su omalovažile profesiju moje majke time što su se uhvatile za ličnu svađu, a ne za ono što je konkretno i što je zaista problem. Ipak, ne krivim ih, ne mogu da ih krivim zato što je sve ovo medijski spin, a i svako ima svoje emocije i vodi se njima. Uopšte neću da pominjem ove druge sa strane koji su tu branili i napadali, to mi je tek vulgarno, ali ovo je, ajde da tako kažem, neko se po*rao na profesiju moje majke - ozbiljan je Laća.

On smatra da bi ceo slučaj trebalo da reše autor pesme Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja, koji se jednom prilikom oglasio i rekao da je pesma pisana za Milicu i da ju je ona kupila.

Foto: Printscreen You Tube

- Ja mislim da bi svi autori i svi interpretatori trebali da se izjasne. Ne da se stane u odbranu Milice Pavlović, ok ko hoće da joj stane u odbranu neka stane, nego prosto da kažu zarad sebe, zarad kulturnih radnika koji su pravno regulisali svoj status koji se ovim što se sad desilo krši, da osude čin zloupotrebe muzike - rekao je Milan Radulović i nastavio:

Foto: Printscreen You Tube

Milan Laća Radulović

- Treba da postoji svest da je pesma jedna imovina, a ne javni WC koji svako može da koristi. Ana je mogla da overi da je dobila pismenu dozvolu Milice Pavlović, Dekija Kostića i Braje. Autori trebali da kažu, pogotovo Braja koji je bio u organizaciji poput Sokoja i poznaje zakon, za Milicu nešto i ne očekujem da poznaje zakon. Ovde su svi iskorišćeni i Ana Nikolić, ne namerno, već se tako situacija namestila. Pesma će tu jedina da profitira i autori te peme koji će ovim moći sebi da dignu cenu ili da se izdignu - završava Laća.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Na kojim si ti covece drogama.Kakva majka kakav Braja... Ne razumes se u vlasnistvo! Da li je Milica kupila pravo na izvodjenje ili je kupila doticnu pesmu?Molim duzno postovanje prema Milici Pavlovic i svim pevacima koji vam sipaju silne pare za obicne gluposti pa su tako "proslavili" i tvoju majku i mnoge druge.Pozdrav Milici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija