• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.06.2022

11:07

BAŠ SE POTRESLA!! Milica Pavlović najavila da će tužiti Anu, Nikolićeva joj javno ODBRUSILA!

printscreen

Estrada

BAŠ SE POTRESLA!! Milica Pavlović najavila da će tužiti Anu, Nikolićeva joj javno ODBRUSILA!

Podeli vest

Nakon što je pevačica Milica Pavlović izjavila da će tužiti Anu Nikolić koja je njenu pesmu otpevala kao svoju i objavila demo verziju, Ana Nikolić joj je na društvenoj mreži Instagram kratko odgovorila

Skandal oko pesme Milice Pavlović koju je njena koleginica Ana Nikolić pevala kao svoju ne prestaje.

Foto: printscreen

Milica Pavlović i Ana Nikolić

Milica je rešila da tuži koleginicu zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Ana umešana u to što je procurela demo-verzija numere.

- Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu - rekla je Milica.

Ana Nikolić se nakon toga oglasila na Instagram profilu uz svoju fotografiju gde sedi doterana i u ruci drži cigaretu.

Foto: printscreen

Ana Nikolić

- Vidimo se na sudu - poručila je Nikolićeva što su mnogi shvatili kao provokaciju, a sudeći po fotografiji, Ana se nije previše uzbudila zbog novonastale situacije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija