• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2022

15:51

GOCA BOŽINOVSKA NATEKLA OD BOTOKSA - NE LIČI NA SEBE! Evo kako pevačica izgleda nakon tretmana! (FOTO)

Darko Cvetanović/printscreen

Estrada

GOCA BOŽINOVSKA NATEKLA OD BOTOKSA - NE LIČI NA SEBE! Evo kako pevačica izgleda nakon tretmana! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska nedavno se pojavila na svadbi sina Radiše Trajkovića Đanija, a promenu na njenom licu svi su primetili

Goca Božinovska aktivna je na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija sa koleginicama. Pevačica posle tretmana zatezanja kože izgleda neprepoznatljivo, lice joj je "nateklo", a komentari na račun njenog izgleda pljušte sa svih strana.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Goca Božinovska pre botoksa

- "Bože šta napravi od sebe, a bila je lepa žena", "Bože me sačuvaj, ne liči više na sebe, ona izgleda da želi da bude mlađa od snajke", "Katastrofa izgleda, onako je imala sitne oči, sad samo dve crtice na tom mestu", "Užas, oni se kao ulepšavaju, a unište se, strašno" - samo su neki od komentara ispod Gocine objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: printscreen

Goca Božinovska nakon tretmana botoksom

Podsetimo, Božinovska je prvi put stavila botoks pre šest meseci, a sada je odlučila da proces ponovi. 

- Ja nikada nijednu estetsku operaciju nisam imala da bi pričala o tome. Ovo ko glavu da su mi odsekli što sam otišla na malo osveženje lica. Ove sve mlade devojke totalno su izoperisane, odsekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u si*e, izgledaju bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju - rekla je Goca nedavno za "Star".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
master

pre 1 godinu

Od normalne lepe zene do vostanih figura, verovatno da si znala kako ces izgledati da bi razmislila dva puta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija