• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

01.07.2022

20:58

NEMA NIŠTA OD POMIRENJA! Isak bez dlake na jeziku o raskidu sa Mladenovićkom: Svega mi je previše, idem iz Srbije!

printscreen

Estrada

NEMA NIŠTA OD POMIRENJA! Isak bez dlake na jeziku o raskidu sa Mladenovićkom: Svega mi je previše, idem iz Srbije!

Podeli vest

Isak Šabanović progovorio je o raskidu sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, a pevač je priznao da je nakon raskida smršao čak šest kilograma

Isak je istakao da će otputovati u Crnu Goru, jer mu je svega previše nakon što je stavio tačku na vezu sa Aleksandrom:

Moram malo da se sklonim, idem sledeće nedelje u moju Crnu Goru. Malo mi je svega previše. Iscrpljen sam. Malo i ljubav, da, doprineo je i raskid ovome kako se osećam... Nenamerno sam skinuo šest kila. Umem da patim. Zamisli, umem... (smeh) - kazao je Isak Šabanović.

Foto: printscreen

Isak Šabanović progovorio o raskidu sa Aleksandrom Mladenović

Aleksandra i ja smo stvarno ostali u dobrim odnosima. Nema ništa od pomirenja. Ostalo je da odemo na kafu, da stavimo tačku na sve to. Mislim da bi više trajalo sve da se nije saznalo za nas, duže bi bili zajedno - dodao je Šabanović.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović je nedavno otkrila da su Isak i ona stavili tačku na njihovu vezu, a kako je istakla, razlog raskida je to što su totalno različiti i što imaju drugačiji pogled na život.

- Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita sveta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al' valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem - rekla je Aleksandra nedavno, a nakon nje raskid je potvrdio i Šabanović:

Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo… Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i da spremam novu pesmu - rekao je tada Isak za "Aloonline"

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija