• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

05.07.2022

10:26

IZVINI NISAM TE PREPOZNALA! Lea Kiš ispričala anegdotu sa Zoricom Marković

printscreen

Estrada

IZVINI NISAM TE PREPOZNALA! Lea Kiš ispričala anegdotu sa Zoricom Marković

Podeli vest

Poznata voditeljka Lea Kiš ispričala je jednu anegdotu koju je doživela sa Zoricom Marković

Lea Kiš je otkrila šta joj je Zorica Marković jednom rekla kada su se srele na ulici. Voditeljka je ostala u šoku kada joj je pevačica rekla:

Foto: Instagram

- Zorica dolazi na televiziju, a pre toga smo se nešto privatno videle. U to vreme smo blizu i stanovale i srele se na ulici, ja u klompama, ona isto, bez frizure i posle sedam ili osam dana je pozovem u emisiju i sačekam je, a ona prolazi pored mene i kaže mi: "Izvini ja te uopšte nisam prepoznala", a u tom momentu sam bila kompletno našminkana (smeh) - ispričala je Lea.

- Nisam ja mislila tako nego je razlika između onog opuštenog i kako se ona dotera za emisiju. Ona je uvek u dobrom izdanju i te večeri je baš blistala, ali smo se baš ismejale - pravdala se pevačic što je sve nasmejalo.

Foto: Privatna arhiva

Obe su poznate kao neko ko neretko voli da se našali na svoj račun te nije ni čudo što se Lea nije naljutila već ovo prepričava kao jednu od njihovih anegdota.

- Ti si bila tako iskrena tada ja to nikada neću zaboraviti. Od tada joj uvek kažem: "Izvini nisam te prepoznala!" - dodala je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija