• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2022

17:50

NINA BADRIĆ PROSLAVILA 50. ROĐENDAN! 150 zvanica, bogata trpeza i glamur! PEVAČICA ŠOKIRALA STAJLINGOM!

printscreen

Estrada

NINA BADRIĆ PROSLAVILA 50. ROĐENDAN! 150 zvanica, bogata trpeza i glamur! PEVAČICA ŠOKIRALA STAJLINGOM!

Podeli vest

Pevačica Nina Badrić proslavila je 50. rođendan. Napravila je veliko slavlje sa 150 zvanica, a nesvakidašnji stajlinh koji je odabrala za ovu priliku je oduševio sve fanove.

Pevačica Nina Badrić proslavila je svoj 50. rođendan. Po objavama koje je podelila na Instagram profilu može se videti da je pevačica uživala u hrani i pesmi sa svojim prijateljima, a sve je iznenadila svojim stajlingom.

Foto: printscreen

Nina Badrić

Nasmejana Nina nosila je kratku belu haljinu sa specifičnim detaljem od oko 1.800 evra, koju je uparila sa providnim sandalama od oko 1.000 evra. Iako je neobična, Ninina odevna kombinacija je oduševila sve prisutne.

- Nadam se da vam je lepo, nadam se da ćete uživati. Želim podeliti s vama radost i sreću što slavim veliki 50. rođendan - pozdravila je Nina Badrić svoje goste.

Na proslavu jubilarnog rođendana pozvala je 150 prijatelja, među kojima je bilo mnoštvo estradnjaka. Hrvatska koleginica Jelena Rozga stigla je sa pevačem Petrom Grašom.

Foto: printscreen

Jelena Rozga i Nina Badrić

Nini je desna ruka bila njena sestra Sunčica, koja je stigla iz Italije, gde živi. Nina i Sunčica vrlo su bliske, a ovo je bila jedna od prilika u kojima je i pevačica javno pokazala sestru.

- Ovo je poluvreme mog života, jer imam nameru živeti do stote! Donesite radost, osmeh i cipele koje ne žuljaju, a za sve ostalo ću se pobrinuti ja - pisalo je u Nininim pozivnicama za rođendan.

Ninina ideja bila je da sve podseća na more, a sa šefom Marinom Rendićem osmislila je i meni. On je bio bogat, sastojao se od hladnog i toplog predjela, glavnog jela i dezerta.

Foto: printscreen

Nina Badrić

Nina je ove godine imala još jedan razlog za slavlje. Prodala je stan i kupila drugi u centru Zagreba, koji je uredila po svojoj meri. Rešila se manijaka koji joj godinama nije dao mira i pratio je čak i do njene letnje oaze na Hvaru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17