• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.07.2022

14:00

SKANDAL NA KOPAONIKU, JOVANA POSVAĐALA INDI I LJUPKU! Isplivala istina o odnosu generala Simića i Stevićke, pevačice se posvađale!

Insajder

Estrada

SKANDAL NA KOPAONIKU, JOVANA POSVAĐALA INDI I LJUPKU! Isplivala istina o odnosu generala Simića i Stevićke, pevačice se posvađale!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić trenutrno sa pevačicama Ljupkom Stević i Indi Aradinović boravi na Kopaoniku gde je otkrila javno kako general Dragiša Simić priča po Beogradu da ga bivša devojka proganja i želi da mu se vrati, a ova informacija napravila je pravu pometnju među njima

Kada je Jovana otkrila šta je čula, Ljupka je bila zgranuta, a Indi je potom istakla da je ona lično razgovarala sa generalom Simićem koji joj je kazao da ga Stevićka zove.

Foto: printscreen

Otkrila još jednu aferu... Jovana Jeremić

Celu priču, kako najpre otkriva izvor za Informer, potegla je Jovana koja je pevačicama ispričala svoja saznanja:

- Jovana je pred Ljupkom rekla da je čula kako Simke po gradu priča da ona pokušava da mu se vrati, a Stevićka je pobesnela. Usred svega toga uključila se i Indi koja je rekla da i ona zna nešto i tu je krenula polemika između pevačica koje su se umalo posvađale zbog generala Simića- otkrio je izvor za Informer, a mi smo kontaktirali najpre Jovanu koja je sve potvrdila:

Foto: Informer

General tvrdi da Ljupka hoće da mu se vrati

- U novinarskim krugovima sam čula da Simić priča svuda da Ljupka grebe i rukama i nogama da mu se vrati, tako sam čula - kratko je objasnila Jovana koja je poznata po tome da redovno otkriva estradne afere.

Foto: printscreen instagram/indy_ara_indira

Priznala šta zna... Indi Aradinović

Nakon nje, oglasila se i Indi koja je javno obelodanila detalje razgovora sa Dragišom Simićem:

- Simića sam srela na mom nastupu, zahvalila sam mu se što je došao i pevala sam njemu i svima koji su te večeri došli. U jednom trenutku sam ga pitala je l' sada sve u redu mišelsći na Ljupku i njega, a on mi je rekao da su okej, da su u korektim odnosima i da ge je ona (Ljupka) zvala i nešto mu tražila- kazala je Indi, a nakon toga sve je demantovala Ljupka:

Foto: printscreen

Ljupka demantovala sve... Simić i Stevićeva

- Sve je laž! Matora, da ne kažem šta, laže! Indi mi je rekla sve, Jovana je ispričala šta je čula i eto, on laže. To je istina! - kazala je Ljupka u jendom dahu i demantovala da je u bilo kakvim odnosima sa bivšim generalom Dragišom Simićem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

pa zamisli koliko tek njih dve imaju pileci mozak kada uspe ova spodoba da ih posvadja ahahaahahhhahahahahaha

dar

pre 1 godinu

Jel to onaj general koji ima u vlasništvu dva džipa od 200 000 evra? Zakon o poreklu imovine? Ništa, ha?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija