• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

09.07.2022

12:37

HTELA SAM LUNU DA UPOZORIM NA MARKA! Starleta tvrdi da je Miljković s njom varao Đoganijevu, a on se odmah oglasio!

printscreen

Estrada

HTELA SAM LUNU DA UPOZORIM NA MARKA! Starleta tvrdi da je Miljković s njom varao Đoganijevu, a on se odmah oglasio!

Podeli vest

Marko Miljković našao se na fotografiji koju je objavila starleta Atina Ferari i tok dok je ljubi, a ona tvrdi da je slika nastala dok je rijaliti učesnik bio na početku veze sa Lunom Đogani

Sve je eskaliralo na jednom Tviter nalogu gde se vidi kako je navodno Atina na svom Instagram storiju objavila zajedničku fotografiju sa Miljkovićem koja je nastala pre nekoliko godina, a tu priliku je iskoristila da javno potkači Markovu suprugu.

- Izvini Luna, ali ja sam ga ipak prva imala - napisala je navodno Atina na pomenutoj društvenoj mreži.

- Više nemam Instagram budući da su ga hakovali i ugasili, a tu fotografiju sam objavila pre nešto više od godinu dana. Neko je to ponovo objavio na mojim fan grupama iz meni nepoznatog razloga. Možda je ljudima bili simpatično moje obraćanje Luni ili su želeli da je podsete da njen muž nije tako miran kako se sada predstavlja. Nije mi prijatno što se ta tema ponavlja sada jer se sporna provokacija dogodila pre nego su osnovali porodicu i dobili devojčicu - rekla je Atina Ferari, i dodala:

Foto: Marko Đoković

Prave im probleme... Marko i Luna

- Uvek sam bila iskrena i nema razloga da krijem da je fotka nastala negde na početku njihove veze. To je period između druge i treće sezone Zadruge. Bila sam na crnogorskom primorju, u Kotoru, gde je Marko takođe bio, izlazili smo i družili se s obzirom na to da se poznajemo dugi niz godina. To što sam napisala da sam ga prva imala, može se protumačiti na dva načina. Fotografija govori više od reči, ne moram da pričam ništa. Nije on nimalo naivan i može se reći da sam tada želela da upozorim Lunu na njega i njegovu prirodu. Ne mislim da ga je brak promenio i da će se to što voli da švrlja ikada promeniti - tvrdi starleta, koja je potom dodala da Miljkovićima želi svu sreću u bračnom životu.

Foto: printscreen

Tvrdi da Marko vara Lunu... Atina Ferari

- Nemam lošu nameru, ali ni potrebu da lažem. Imam pravo na mišljenje koje kažem isključivo kada nekog poznajem, a Marka poznajem odlično. Prošlost ostaje u prošlosti, a meni je od srca drago što su dobili devojčicu. Želim im još dece i svu sreću ovog sveta - rekla je je Atina.

I dok Atina ostavlja prostora za nagađanja da je preljubnik, Miljković oštro demantuje da je ikada bio s njom.

- Fotografija je nastala pre sto godina, što se i vidi po tome koliko sam mlad. Slikali smo se u prolazu i jedva da se i sećam toga. Nikada ništa nisam imao s tom devojkom - rekao je Marko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija