• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D. I.

11.07.2022

13:26

ŠOK! DARKO POKAZAO SLIKU S VENČANJA,  EVO KO JE MLADA! Svi bruje da se pomirio s njom!

Instagram/printscreen

Estrada

ŠOK! DARKO POKAZAO SLIKU S VENČANJA, EVO KO JE MLADA! Svi bruje da se pomirio s njom!

Podeli vest

Marina Gagić i Darko Lazić raskinuli su veridbu prošle godine nakon čega je pevač uplovio u vezu sa Barbarom Bobak o kojoj je govorio kao o ženi svog života

Međutim, kako su Barbara i Darko raskinuli veridbu i o pomirenju nema reči, Lazić se izgleda sada vratio bivšoj verenici Marini.

Foto: printscreen

Marina i Darko dok su bili u vezi

On je čak objavio i snimak na kom se vidi unutrašnjost jednog kombija u kom je uramljena fotografija Marine i njega sa venčanja. Njih dvoje nisu bili venčani, a fotografija je nastala prilikom jednog slikanja za magazin. 

Foto: Instagram/printscreen

Lazić obajvio sliku s Marinom...

Ovaj snimak nasmejao je mnoge, a posebno Darka. Ipak, Marini nije bilo smešno, pa mu nije lajkovala, a čak ga i ne prati na društvenim mrežama. Da li Darko pokušava sada da se pomiri s Marinom ili je nešto drugo po sredi, saznaćemo uskoro. 

A mediji uveliko bruje da su se njih dvoje već pomirili i to zahvaljujući zajedničkom sinu Alekseju:

- Darko opet pokušava da se smiri, uozbilji, i da bude uz svoju porodicu. Ma koliko je ružnih reči palo između njega i Marine, oboje su svesni da je to bilo u besu, ljutnji, ali da emocije i dalje postoje. Darka je posebno ganulo kada je Aleksej na svom rođendanu počeo da ga zapitkuje zašto više ne žive svi skupa, kada će da dođe i još je rekao da fali i mami i njemu. Lazića je to baš iznenadilo – kaže izvor i dodaje:

– Marina zna da bude svojeglava, da se inati, ali je dobar čovek. Ona je svoje emocije prikrivala, pa je Darko mislio da se ohladila prema njemu, međutim, kada su počeli malo-pomalo da se čuju, a sve češće i viđaju, ljubav je opet planula. Nastavili su spontano vezu, kao zbog deteta, koje je reklo da želi da se mama i tata ponovo vole. Ali da ne postoji ljubav, ne bi mogao niko da ih pomiri. Zasad ne pričaju o tome, hoće što duže da zadrže to samo za sebe, pa videćemo koliko će uspeti u tome – ispričao je dobro obavešteni izvor. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 1 godinu

I sta cemo sad?Il su proradile emocije ponovo il ih je krila?Vama to isto??‍♀️?‍♀️?‍♀️

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17