• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.07.2022

10:33

LEPA BRENA ORGANIZOVALA ROĐENDAN SARADNICI! Povela je na krstarenje, pa je iznenadila: Ovde je i Bil Gejts proslavljao!

Instagram/printscreen

Estrada

LEPA BRENA ORGANIZOVALA ROĐENDAN SARADNICI! Povela je na krstarenje, pa je iznenadila: Ovde je i Bil Gejts proslavljao!

Podeli vest

Pevačicu Lepu Brenu decenijama prozivaju da je veliki štediša, te da čak ni na svoju garderobu ne daje mnogo novca, međutim, pevačica se sada otvorila. Ona je, naime, sa suprugom Bobom i prijateljicom Katom otišla na krstarenje, a povela je i saradnicu Ivu Banićević kojoj je priredila rođendan za pamćenje

Brena je najavila da će otići na kraći odmor pred nastupe, pa je sa suprugom Slobodanom Živojinovićem isplovila njihovom jahtom. Oni su se ovoga puta odlučili za krstarenje Jadranom uz obalu Hrvatske.

 

 

Pevačica je na ovo putovanje povela i svoju blisku prijateljicu Katu, ali i devojku koja joj peva bek vokale, Ivu Banićević.

Foto: Instagram/printscreen

Iva, Kata i Lepa Brena

Oni su se juče iskrcali kako bi u jednom restoranu proslavili Ivin rođendan, a Brena je otkrila koliku je čast njena saradnica imala:

- Rođendan na posebnom mestu. Srećan rođendan, Iva. Ovde je i Bil Gejts slavio rođedndan - napisala je Brena. 

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija