• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G. S.

22.07.2022

08:00

PAPARACO! RADANOVIĆ NE SKIDA MAJICU NI NA PLAŽI! Sloba beži od sunca! (FOTO)

G.S.

Estrada

PAPARACO! RADANOVIĆ NE SKIDA MAJICU NI NA PLAŽI! Sloba beži od sunca! (FOTO)

Podeli vest

Sloba Radanović otišao je na more, a krije se od sunca!

Paparaco Informera uslikao je pevača na plaži na Jazu, gde se sve vreme sklanjao ispod suncobrana. Čak nije želeo da skine majicu kako ne bi pocrneo.

Foto: G. S.

Sloba Radanović u Crnoj Gori

Možda nije želeo da skida odeću jer se u poslednjih nekoliko nedelja ugojio... Prošle godine, kada je bio u top formi, plažom je paradirao u kupaćim gaćama, ali ovog puta je samo otišao do vode, pipnuo je i vratio se u kafić! Bez obzira na to što ima koji kilogram više, Slobu su saletale devojke na plaži, želeći da se slikaju sa njim, ali i da mu uzmu autogram.

Foto: G. S.

Sloba Radanović u Crnoj Gori

On je sa svima stao da proćaska, zahvaljivao se na komplimentima, ali na tome se završavala njegova komunikacija sa fanovima. Ipak je Sloba sveže oženjen čovek, koji stalno ponavlja da je ludo zaljubljen u suprugu Jelenu Đuričanin.

I dok on već deset dana nastupa po Crnoj Gori, njegova žena uživa u Turskoj. Radanović će na primorju biti do kraja avgusta, a da li će mu se u nekom momentu pridružiti Jelena, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija