• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.07.2022

09:28

PROCURELE GOLE FOTKE MILICE PAVLOVIĆ Pevačica kao od majke rođena, evo kako izgleda bez garderobe! (FOTO)

Foto : Moshi creative/ Mina

Estrada

PROCURELE GOLE FOTKE MILICE PAVLOVIĆ Pevačica kao od majke rođena, evo kako izgleda bez garderobe! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović objavila je fotografiju na kojoj je potpuno naga, na opšte oduševljenje njenih pratilaca!

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica i ne ustručava se da svoje telo pokaže oblačeći izazovne modne kombinacije.

Foto: Foto : Moshi creative/ Mina

Milica Pavlović, pevačica

Pevačica slobodno može da se pohvali savršeno izvajanom figurom, ali sada je odlučila da ode korak dalje i zaintrigira radoznale fanove kao nikada pre.

Naime, Milica je pozirala potpuno gola, a nove fotografije je objavila na Instagramu i time izazvala lavinu reakcija.

 

 

- Ova slika je stajala u fioci. Hoću - neću… Danas - sutra? Jel previše ? Sedim sada, spremam se za sledeći koncert, čitam da album vec ima 65 M pregleda posle malo jače od tri meseca kako je izašao i kažem sebi čekajte da je pogledam opet. I da, sećam se, premorena, meseci pripreme albuma, uključena u svaki delić pripreme i realizacije, poslednjeg dana sam i šrafove kupovala neke (da, da, dobro ste procitali), menjam kostim u toku snimanja vizuelnih performansa za novi album i fotograf kaže “Stani tu!”. I evo je… Savršena,iskrena ratnička slika. Suze, krv i znoj… Volim vas dominatori. Onako do kostiju. Volim vas što dominiramo. Volim vas što ste borbeni kao ja. Volim vas što dokazujemo da nam niko ne može ništa. I volim vas što ste moji svih ovih godina. Posesivno samo moji. A ja samo vaša. Tada, sada i zauvek. A tek sta vas ceka… - napisala je Pavlovićeva koja je fotografiju posvetila fanovima.

"Ma boginja si i tačka", "Nikada u životu nisam video lepše oči i lepšu devojku. Nije floskula, govorim iz srca, a i činjenica je", "Suze, krv i znoj… To si ti! Lavica!" - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vera

pre 1 godinu

Dokazuj se pesmama a ne golotinjom. Skinula si se i pokazala koske. Deluješ anoreksično.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija