• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.07.2022

09:06

AKO MI SE NEŠTO DESI ŽELIM DA ME PAMTE KAO HEROJA! Jovana Jeremić nakon pretnji Veljinog čoveka, otkrila šta planira da preduzme!

printscreen

Estrada

AKO MI SE NEŠTO DESI ŽELIM DA ME PAMTE KAO HEROJA! Jovana Jeremić nakon pretnji Veljinog čoveka, otkrila šta planira da preduzme!

Podeli vest

Iza stravičnih pretnji koje je dobila Jovana Jeremić, novodno se krije čovek koji tvrdi da je deo ekipe Veljka Belivuka, poznatog pod nadimkom Velja Nevolja, a voditeljka je sada otkrila i šta će preduzeti kao i da je svesna da joj je život u opasnosti

Čovek koji se predstavio kao osoba koja radi za Velju i blizak prijatelj Tamare Đurić, poslao je Jovani na desetine poruka pretećeg sadaržaja, a kako ona kaže sve je počelo u jutarnjim satima:

Foto: printscreen

Preživljava pakao... Jovana Jeremić

- Sa uznemiravanjem je počeo u dva noću. Pozvao se na Tamaru, da je od nje uzeo broj da me maltretira, a da brani Maju zbog mojih stavova o ku*vama i ku*varluku. Nije viteški odlaziti kod mafijaša i tražiti im usluge da zastraši Jovanu Jeremić. Ja sam neustrašiva, ja jesam sama i razvedena, ali to ne znači da mogu da me maltretiraju. Krivična prijava im sledi. Ja ću ovo isterati do kraja. Neće moju emisiju određivati nijedan Veljin koljač - rekla je u dahu voditeljka i nastavila:

- I sutra da mi se nešto dogodi, želim da me pamte kao heroja i kao nekog ko se zalagao za dobro u ovoj zemlji. Kada ga policija bude uhvatila, ja ću ga pozvati direktno u studio u jutarnji program kod mene da kaže pred 2,5 miliona ljudi. Sve kučke i ku*ve moraju da nauče da se obračunavaju sa mnom, ali ja sam lepotica, a zver i imam muda veća od 99 odsto muškaraca u Srbiji, ja bez pretnji pozivam da dođu u jutarnji i kažu šta je sporno - poručila je Jovana. 

Foto: Informer.rs

Poruke su jezivog sadržaja...

Podsetimo, nepoznati muškarac Jovani je pretio zbog njenog obračuna sa Majom Marinković:

-  Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17