• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

30.07.2022

09:12

POZNATA PEVAČICA VEĆ ŠEST MESECI POD LUPOM POLICIJE Folkerka podvodi tri devojke i uzima OGROMAN procenat!

emitphoto

Estrada

POZNATA PEVAČICA VEĆ ŠEST MESECI POD LUPOM POLICIJE Folkerka podvodi tri devojke i uzima OGROMAN procenat!

Podeli vest

Afera prostitucija ne jenjava! Iz dana u dan pojavljuju se novi dokazi, a MUP Republike Srbije svakodnevno prati starlete, pevačice i neke druge dame iz javnog života za koje osnovano sumnjaju da se bave najstarijim zanatom.

Prema pisanju Kurira jedna poznata pevačica - koja je, inače, žarila i palila devedesetih - na ozbiljnim merama nadležnih organa. Ona navodno poslednjih šest meseci aktivno radi kao makro i podvodi klijentima u Beogradu tri javnosti nepoznate devojke.

Foto: Stockbyte

- Za nju niko ne bi ni pomislio da je makro, odnosno madam. Doduše, davno je i ona uzimala novac za seks, ali budući da je ušla u ozbiljne godine, prešaltovala se na novi posao. Sad za nju rade tri gradske devojke koje su poznate na društvenim mrežama, ali poslove im ugovara ta folkerka, koja je, inače, samohrana majka i novac koje njene devojke zarade jedini joj je prihod, pošto tezge nema odavno - priča naš sagovornik. Prema njegovim rečima, inspektori koji rade na slučaju suzbijanja prostitucije i trgovine ljudima prate je više od pola godine. Oni su stvari, objašnjava izvor, povezali kada su njih tri videli zajedno u jednom kafiću, gde se pojavila i ova muzička zvezda. Tada im je sve bilo jasno. Locirali su stanove u kojima devojke pružaju seksualne usluge i pitanje je trenutka kada će svi da popadaju. Istragu im ometa to što one imaju posebnu aplikaciju pomoću koje komuniciraju i teško im se ulazi u trag. Folkerka je obazriva, ali već se na estradi šuška da je makro, a nedavno je sve tri devojke otpratila sa Instagrama, da ne bude sumnjivo - tvrdi izvor Kurira.

Prostitutke koje rade za pevačicu imaju od 25 do 35 godina. Jedna devojka je plava, a dve su crnke. Seksualne usluge pružaju u stanovima koje se nalaze na potezu od Mirijeva, Dorćola do Novog Beograda. Cena je po satu 150 evra, od čega folkerka uzima procenat 60 odsto. Inače, ova pevačica je povremeno prisutna u medijima, a kada su je novinari jednom prilikom pitali za komentar o aferi prostitucije na estradi, ona je poručila da joj ta tema nikako nije bliska i zahtevala da joj novinari uopšte ne postavljaju pitanja o prostituciji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija