• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K. - G. S.

01.08.2022

08:00

PAPARACO! BIVŠI FUDBALER NAPRAVIO DRAMU U CRNOJ GORI: Savićević besneo jer nije mogao da isplovi (FOTO)

printscreen

Estrada

PAPARACO! BIVŠI FUDBALER NAPRAVIO DRAMU U CRNOJ GORI: Savićević besneo jer nije mogao da isplovi (FOTO)

Podeli vest

Dejan Savićević (55) pobesneo je jer nije mogao da isplovi svojom jahtom!

Paparaco Informera zatekao je bivšeg fudbalera dok je vikom i drekom privlačio pažnju ostalih turista u marini u Budvi, i to zbog kanapa koji mu se zaglavio!

Foto: G.S.

Dejan Savićević u Budvi

- Deki sa svojom partnerkom Jelenom Babić tradicionalno celo leto provodi na svom brodu, kojim obilazi Crnogorsko primorje. Pre nekoliko dana usidrili su se u marini u Starom gradu u Budvi, kako bi prošetali i uživali u lepotama tog grada. Odlučili su da tu prespavaju i sutradan nastave plovidbu - priča za Informer izvor blizak slavnom fudbaleru.

Dan krenuo naopako

Kad se probudio, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore nije ni slutio da će mu dan krenuti naopako.

- Posle doručka Dejan je krenuo da odveže kanap sa doka kako bi otplovili dalje ka Kotoru i Tivtu. Tada je nastao haos, kanap mu se zaglavio i umrsio za propeler. Deki se mučio nekoliko minuta, a onda je počeo da se iz petnih žila dere na radnika koji je zadužen za čuvanje brodova. Prolaznici su ga u čudu gledali, a on se nije obazirao na njih. Onda je prešao sa doka na jahtu kako bi i odatle pokušao da odveže kanap, ali bezuspešno... - priča izvor i dodaje da mu je na kraju partnerka pritrčala u pomoć:

Foto: G.S.

Dejan Savićević sa suprugom na jahti u Crnoj Gori

- Jelena je izašla iz kabine i odmah se prihvatila posla. Vukla je zajedno sa Dejanom kanap i na kraju su uspeli da se "oslobode". Ubrzo su isplovili i više ih nismo viđali u Budvi.

Vole luksuz

Kako saznajemo, Dejan i njegova partnerka Jelena već godinama celo leto provode na jahti dugačkoj 44 metra.

- Uglavnom spavaju na jahti, ali jedan deo letnje sezone provedu i u hotelu. Savićević bira samo luksuzne hotele, navikao je na život na visokoj nozi - kaže naš izvor.

Pre veze sa Jelenom, Savićević je bio u braku sa Valentinom Brajović, od koje se razveo 2000. godine. Sa njom ima ćerku Tamaru i sina Vladimira.

 

 

Dejan: Malo radim, malo i zarađujem

Dejan Savićević je nedavno za jedan italijanski list rekao da kao direktor Fudbalskog saveza Crne Gore malo zarađuje, ali i da malo radi.

- Zarađujem malo, gotovo ništa. Ali malo i radim. Sve je u redu, ostavio sam neki novac sa strane, investirao sam u nekretnine. Imam svoje poslove, tako da nemam problem da sarađujem sa Savezom - ispričao je Dejan.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17