• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nemazabranjenih.rs

01.08.2022

20:58

MARKO MILJKOVIĆ PRIZNAO: To je bila greška u startu!

Marko Đoković

Estrada

MARKO MILJKOVIĆ PRIZNAO: To je bila greška u startu!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su posle "Zadruge" da otvore zajednički jutjub kanal kako bi svoje fanove obaveštavali o svakodnevnim aktivnostima, te su na taj način stegli ogromnu popularnost, ali i novac

Marko je priznao da snimanje za Jutjub ne gledaju kao posao, već kao hobi:

Kao prvo, ne gledamo više na Jutjub kao na naš posao, to je bila greška u startu, ali greška koju ćemo ispraviti, sada na Jutjub gledamo kao na vrstu hobija koji će nam eto donositi određenu mesečnu zaradu i na taj način će naša motivacija biti veća. Što se tiče uspeha našeg kanala, da prezadovoljni smo šta smo postigli u protekle dve godine. Iskreno, nismo ni sanjali o ovakvom uspehu i to nam je bas drago – rekao je Miljković.

Foto: Marko Đoković

Luna Đogani i Marko Miljković

Marko se osvrnuo i na to što mnogi koji izađu iz rijalitija prvo žele da otvore Jutjub kanal:

Što se tiče drugih ljudi što otvaraju, nemamo ništa protiv i ne gledamo nikoga kao konkurenciju. Samo moraju da znaju da posao jutjubera uopšte nije naivan i lak kao što se u početku misli, zbog toga pojedinci traju po mesec dva, ali svima želimo uspeh - zaključio je Marko Miljković.

Luna Đogani je nedavno na društvenim mrežama objavila prepisku sa Miljkovićem u kojoj se vidi kako joj je napisao da kruže priče o njihovom navodnom razvodu:

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Luna Đogani i Marko Miljković

- "Idu ozbiljne optužbe na tvoj račun! Priča se... Pokupio si sve pare i iselio se iz stana! Luna nema šta da jede! Ne snimate jer je razvod u toku... Sram me bilo" - pisalo je u porukama, koje je Marko pokazao svima, na šta je Luna napisala:

- Moram da kažem da se ne sećam da smo potpisivali ugovor za naš privatan život... To što se ne kačimo 24 sata i imamo odvojene obaveze i postove ne znači da se razvodimo, dovedite se u red - zaključila je nedavno Luna Đogani na svom Instagramu.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Javna ljubavnica Ljujleta i Rogati Mare su medioktireti i ne zasluzuju da budu poznati a ne jos i da zarade. To im preglede nabijaju one rijaliti babetine bez zivota.

Nada

pre 1 godinu

DVA LEZILEBOVICA - sve ce da rade ali ne i da zasucu rukave ! Kroz 30 godina ce traziti socijalnu pomoc ili nacionalnu penziju !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija