• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

06.08.2022

16:58

NEĆE SE BAVITI PEVANJEM! Nakon rastanka Uraganke otkrile šta će raditi, pa progovorile o novim članicama grupe!

Estrada

NEĆE SE BAVITI PEVANJEM! Nakon rastanka Uraganke otkrile šta će raditi, pa progovorile o novim članicama grupe!

Podeli vest

Uraganke će na jesen održati svoj poslednji zajednički nastup, ali će se neporedno nakon toga posvetiti potpuno drugim stvarima, a ne muzici!

Grupa "Hurricane" koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić privodi kraju svoj put, barem u ovom sastavu. Njih tri će poslednji nastup imati u Americi, kada će se i zvanično rastati.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Članice grupe "Harikejn"

Kako kažu, ne vole da pričaju da se grupa "raspada", već da se rastaju, a otkrile su i čime će se baviti posle tog 14. septembra, kada će poslednji put zajedno zapevati.

Foto: printscreen

Sanja Vučić, pevačica

- Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako - kaže Sanja i dodaje:

- Ali što se mene lično tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pesama, već sam to rekla, ukoliko njih dve budu želele da nastave da se bave pevanjem da želim da im poklonim pesmu. Naravno, ako žele.

Foto: Printscreen You Tube

Ivana Nikolić, pevačica

- Idemo da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo, ko zna - kaže Ivana, a Ksenija se nadovezuje:

- Možda se i udamo. Zvaćemo vas.

Kada je izdato zvanično saopštenje da ovim devojkama ističe ugovor, te da neće nastaviti da budu članice ove grupe, rečeno je i da se već traže nove devojke koje će zauzeti njihovo mesto.

Foto: printscreen instagram

Ksenija Knežević, pevačica

- O tome stvarno ne znamo ništa. Verovatno će da bude nova postava, Hurricane junior će da nastave da rade i Hurricen će da nastavi da postoji kao brend ali o tome ne znamo još ništa - rekla je Ksenija, a Ivana dodala:

- O tome zna naš producent ali nas ne obaveštava.

Na kraju, svaka od njih je otkrila po čemu će pamtiti grupu.

Foto: Printscreen Youtube/Eurovision Song Contest

"Uraganke" na Evroviziji

- Meni je najupečatljivija slika Evrovizije. To je bila neka prekretnica, odnosno kruna naše karijere koja je trajala toliko koliko jeste. Prosto, to je bio onaj vrhunac, pik svega. Čak mi je drago nakon toga, prošlo je određeno vreme i da smo epilog svega napravile baš sa tom pričom. Nakon toga je prošlo vreme, imale smo par hitova i drago mi je da se neki epilog napravi baš sa tom pričom, da kad smo najjače da se to eto završi - rekla je Sanja za Telegraf.rs.

Foto: printscreen

"Uraganke" na Evroviziji

- Mislim da će svaka od nas pamtiti po Evroviziji. To je kruna naše zajedničke karijere. Meni je nekako najupečatljiviji deo, ti Karibi. Tu smo počele, najviše puta smo posetile ta ostrva odakle je naš producent. Nekako se tamo uvek lepo odmorimo, lepo se provedemo i rado se vraćamo. Tako da neka budu ti Karibi - ističe Ksenija, a Ivana završava:

- Dosta toga ima šta da ti kažem. Evrovizija, Beovizija, Karibi, naš prvi spot na tim Karibima. Pa onda taj Favorito, prvo nešto što smo izbacile. Pa prvi nastup. Pa Big Blek, to je čovek koji je radio sa nama na Karibima, producent, crnac koga obožavamo. Toliko toga ima da ja ne znam. Taj naš prvi nastup na toj plaži. Toliko anegdota.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17