• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.08.2022

14:05

TEODORU DŽEHVEROVIĆ PRIVEO POLICAJAC! Pevačica na haubi, a ruke joj na leđima! (VIDEO)

printscreen

Estrada

TEODORU DŽEHVEROVIĆ PRIVEO POLICAJAC! Pevačica na haubi, a ruke joj na leđima! (VIDEO)

Podeli vest

Fotografije na kojima se vidi kako pevačicu Teodoru Džehverović privode šokirale su javnost, ali se ubrzo saznalo šta se dogodilo

Teodora, koja je nedavno doživela neprijatnost na nastupu kada su izbodena čak tri policajca dok je ona pevala, sada se ponovo našla u centru pažnje. 

Foto: Tik Tok/prntscreen

Teodora u spotu ima kadrove hapšenja

A ovoga puta razlog je snimanje spota u kom Džehverovićevu hapsi policajac, dok ona leži na haubi u kupaćem kostimu.

Ovaj snimak nastao je još pre nekoliko godina tokom snimanja Teodorinog spota kada je ona rešila da napravi neke smelije kadrove pa je odglumila da je policijac obara na kola, a potom joj stavlja lisice na ruke i odvodi je u policijsku stanicu. Na snimku se vidi da se ona opire dok je "policajac hapsi".

Foto: Tik Tok/prntscreen

Priveli je u kupaćem

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži TikTok, a na momenat su se njeni fanovi zabrinuli da je napravila neki prekršaj i da je zaista lišena slobode. Međutim, ovog puta policajac je bio samo statista u njenom spotu za pesmu "Vu".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Suada narusava ugled policije. Pod hitno zabraniti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17