• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

18.08.2022

11:06

PROTIV GEJ PARADE SAM ISTO KAO I CRKVA! Ana Nikolić šokirala izjavom, okrenula se protiv LGBT zajednice

marko djokovic

Estrada

PROTIV GEJ PARADE SAM ISTO KAO I CRKVA! Ana Nikolić šokirala izjavom, okrenula se protiv LGBT zajednice

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić godinama je bila zaštitno lice LGBT zajednice, ali nakon njene poslednje izjave to sigurno više neće biti

Ona je kao i fudbaler Vujadin Savić (32), izazvala pravu pometnju protekle večeri kada se usprotivila održavanju gej parade koja je planirana za sledeći mesec u srpskoj prestonici sa sve predstavnicima iz cele Evrope:

Foto: ATAIMAGES

Okrenula drugi list... Ana Nikolić

- Nema potrebe da se šeta i paradira, koga briga kog si ti opredeljenja. Ja nosim krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej, zašto nekoga mora to toliko da zanima. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! - rekla je Ana Nikolić.

Podsetimo Ana je godinama bila birana za zaštitno lice gej parade, ali je sada odlučila da zauzme stav crkve.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija