• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurur/Informer/D.S.

21.08.2022

12:55

KUPIO JOJ DVORAC I SPRAT U BEOGRADU NA VODI - Jana Todorović pokazala svekra milijardera, evo kako izgleda bogati biznismen

printscreen

Estrada

KUPIO JOJ DVORAC I SPRAT U BEOGRADU NA VODI - Jana Todorović pokazala svekra milijardera, evo kako izgleda bogati biznismen

Podeli vest

Pevačica Jana Todorović je konačno u javnosti pokazala svog imućnog svekra čije se bogatstvo procenjuje u milijardama

Nakon što je u medijima procurela informacija da je jedan Srbin iz inostranstva kupio čitav sprat u Beogradu na vodi i za to izdvojio 15.000.000 evra, javnost je ostala iznenađena i šokirana kada je saznala da je reč o Sveti Todoroviću, svekru poznate pevačice Jane Todorović.

Od tad sva pažnja medija usmerena je ka pevačici i njenom svekru koji je za javnost ostao prava misterija. Nagađalo se da porodica Todorović poseduje ogromnu vilu koja vredi milione, kao i da je otac njenog supruga milijarder o čijoj se imperiji u Nemačkoj i Srbiji nedeljama nagađalo.

Foto: printscreen instagram/janavip2011

Jana Todorović

Pevačica se prošle godine pohvalila skupocenim poklonom - torbom koja košta 20.000 evra, a koju je od svekra dobila za 47. rođendan, ali je njegov identitet sve do sad ostao misterija. Ipak, pevačica je konačno rešila da pokaže kako izgleda otac njenog supruga čije se bogatstvo procenjuje u milijardama.

Foto: Printscreen/Instagram

Jana Todorović i njen svekar Sveta Todorović

- Srećan rođendan mom dragom svekru od srca - napisala je pevačica i time stala na put glasinama da je reč o misterioznom bogatašu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

A čime se bavi dragi svekar? Zašto ne napišete, veoma zanimljiv milijarder, msm sta to donosi toliki profit!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija