• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

03.09.2022

20:54

ZBOG DARKA LAZIĆA OSTAVILA MUŽA! Pevač bio s njom u vezi pre Ane, a sada joj rasturio brak!

Printscreen/Instagram

Estrada

ZBOG DARKA LAZIĆA OSTAVILA MUŽA! Pevač bio s njom u vezi pre Ane, a sada joj rasturio brak!

Podeli vest

Darko Lazić nedavno je sve iznenadio kada je objavio fotografiju sa nepoznatom devojkom u teretani i tada su svi počeli da spekulišu da je reč o novoj izabranici, a sada su se u javnosti pojavile nove informacije o njoj. Kako se spekuliše, reč je o Darkovoj bivšoj ljubavi koja je sada zbog njega napustila supruga

Kako prenose mediji, Darkova nova devojka je izvesna Katarina S. iz Ugrinovaca koja se veoma brzo preselila kod Darka.

Foto: Printscreen/Instagram

Bila u vezi sa Darkom pre nego što je on oženio Anu

Darko i Katarina se poznaju duži niz godina, a jedno vreme su bili i u vezi, koja je potrajala nekoliko meseci.

Prema rečima našeg izvora, oni su bili zajedno malo pre nego što je Lazić uplovio u vezu sa Anom Sević, kojom se kasnije oženio i dobio ćerku.

Foto: Printscreen/Instagram

Odmah se uselila kod Lazića... Kristina

- Darko i Katarina se poznaju baš odavno. On je s njom bio nekoliko meseci u vezi, i to pre nego što se zaljubio u Anu Sević. Bili su u kratkoj, ali strasnoj romansi, sećam se da mi je pričao da je prava bomba i da je skroz njegov tip - kaže izvor i nastavlja:

- Sve je bilo super dok nije upoznao Anu. Tad se ohladio od Katarine, pa je raskinuo s njom. Ona se nije naljutila na njega tada, ostali su u super odnosima i pratili su se sve vreme na društvenim mrežama. Kasnije se ona udala, ali eto, stara ljubav zaborava nema, pa je opet s Darkom, zbog kojeg je rešila da se razvede.

Foto: Printscreen/Instagram

Lazić uživa u ljubavi sa Katarinom...

On napominje da su Darko i Katarina počeli intenzivnije da se druže nakon susreta u teretani.

- Skoro su počeli da se intenzivnije druže, prvo na treninzima, a onda i privatno. Počela je i da ga savetuje u vezi sa ishranom. Varnice su se opet upalile i vrlo brzo su nastavili tamo gde su stali pre nekoliko godina. On je opet odlepio za njom. Rekao joj je da napusti muža i da odmah pređe da živi kod njega, na šta je ona i pristala - završava izvor.

O svojoj novoj devojci Darko nije želeo da da komentar, te se povodom ovih pisanja nije oglašavao.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17