• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vladimir Tomković

17.09.2022

07:05

ŽIVOT SA FUDBALEROM JE LEP, ALI VEOMA STRESAN - Sofija Milošević o životu sa Lukom Jovićem, čestim selidbama i Firenci

Insajder

Estrada

ŽIVOT SA FUDBALEROM JE LEP, ALI VEOMA STRESAN - Sofija Milošević o životu sa Lukom Jovićem, čestim selidbama i Firenci

Podeli vest

Manekenka Sofija Milošević je otvorila dušu i progovorila o izazovima koje nosi život sa profesionalnim sportistom, zbog čije karijere veoma često mora da se seli

"Uživam u svakom trenutku provedenom sa Lukom iako je život sa fudbalerom pun stresnih situacija", kaže manekenka Sofija Milošević u intervjuu za Informer. Ona priznaje da joj prijaju česte selidbe i ne smeta joj kad njen suprug Luka Jović mora da menja klub.

Foto: Insajder

Sofija sa Lukom i decom u Firenci
Povratak korenima

Kad pomislim na grad u kom bismo živeli kad Luka prestane da igra, uvek mi je u glavi Beograd, jer tamo nam je porodica, tamo su nam koreni
Sofija Milošević

Za napadača Fiorentine kaže da se trudi da posao ne donosi kući i da porodicu zaštiti od eventualne nervoze. Zajedno su živeli u Frankfurtu i Madridu, a odnedavno su stanovnici Firence, zajedno sa sinovima Aleksejem (2) i Teodorom (pet meseci).
Jeste li se lepo smestili u Firenci i jesi li počela da se privikavaš na novi grad?
- Još tražimo mesto gde ćemo da živimo, ipak ćemo ovde biti dve godine. Pošto su deca još mala, tražimo adekvatan prostor za njih. Srećna sam što sam ponovo u Italiji, jer je to moja druga omiljena zemlja, uz Srbiju.
Kako izgleda život sa profesionalnim fudbalerom? Koliko se često viđate, koliko vremena zaista provodite zajedno?

Foto: Insajder

Sofija Milošević, manekenka

- Mi smo stalno zajedno kad Luka nema obaveze u klubu. Naporno je jer svake nedelje je neki novi stres. Stres je ako ne igra, stres je ako uđe u igru, ali ne odigra kako bi želeo. Lepo je kad se postigne uspeh, ali novi dan donosi novu glad za novim uspesima i sve kreće iz početka. Adrenalin

Nisu se skućili

Još tražimo mesto gde ćemo da živimo, ipak ćemo ovde biti dve godine. Pošto su deca još mala, tražimo adekvatan prostor za njih
Sofija Milošević

radi stalno, stresno je, ali meni je i zanimljivo. Luki sam posebno zahvalna na tome što ne donosi posao kući. Više sam ja ta koja potencira da pričamo o utakmici. On ne voli da mi prenosi nervozu, niti da se vidi ako je on nervozan. Psihički je jak, pribran i sve čuva u sebi.
Luka je već miljenik navijača Fiorentine? Kako izgleda kad ste na ulici?
- Italija je zemlja fudbala, a navijači Fiorentine su veoma strastveni i prave neverovatnu atmosferu. Luka to obožava. Svaki sportista voli tu povratnu emociju. Kad smo dolazili, Luka mi je prvo rekao: "Znaš kako imaju dobre navijače." Meni je to prelepo. Oni su takođe srećni što je Luka ovde i gde god da krenemo, lepo nas dočekaju. A to prija, naravno. Već se osećamo kao domaći.

Foto: Insajder

Sofija Milošević, manekenka


Kako izgleda tvoj dan u Firenci?
- Kad god dođeš u novi grad, moraš da imaš svoju radnju, svoj kafić gde možeš uvek da popiješ kaficu i otvoriš laptop da radiš, svog obućara, prodavnicu s igračkama za decu... To još tražim... Nismo još ušli u dnevnu rutinu, tako da je dinamično.
Kad dođe kraj Lukine karijere, gde bi volela da živite?
- Kad pomislim na grad u kom bismo živeli kad Luka prestane da igra, uvek mi je u glavi Beograd, jer tamo nam je porodica, tamo su nam koreni. Luka se sa 12 godina preselio u Beograd, a ja sam tamo rođena. Ne znaš nikad šta nosi budućnost, zbog dece, zbog škole, ali zasad mi je u glavi Beograd.

Nedostaju mi ćevapi


Šta ti najviše nedostaje iz Srbije?
- Sve! Kad god sam u Beogradu, gledam da ukradem koji dan i ostanem duže od planiranog. Toliko volim Beograd, energiju našeg grada, a i ljude. Volim što kod nas može da se jede bilo kad, šta god poželiš. Ovde u Italiji ne možeš tako. Do pola tri šta si ručao, ručao si, jer onda do pola osam ne možeš ništa da jedeš. Nama sve radi u bilo koje doba dana. Naša brza hrana je najbolja na svetu. Tako da mi, izgleda, najviše nedostaje hrana. Zato sam sad, kad sam bila na nekoliko dana u Beogradu, non-stop jela ćevape i nisam mogla da se zadovoljim.

Foto: Insajder

Sofija Milošević, manekenka


To se po tvom savršenom izgledu ne vidi, što znači da verovatno i vredno treniraš? Pomaže li ti Luka?
- Ja nisam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, treba još da se trenira. Kad smo na odmoru, stalno treniramo zajedno, ali generalno on ima mnogo obaveza. Ima dva trenera s kojima radi privatno, van terena i van onoga što ima kao obavezu u klubu, pa sigurno ne bih mogla da ispratim njegov ritam.

Volim da se selim


Smetaju li ti česte selidbe sa Lukom?
- Ne, prijaju mi. Njegov posao je takav da imamo priliku da putujemo svuda po svetu. To su lepa mesta za život. Ne smeta mi da se selim, jer je moj život u koferima od 15 godine i živela sam svuda. Jedino što sad, s obzirom na dvoje dece, sve postaje komplikovanije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17