• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer

17.09.2022

09:05

SAŠA POPOVIĆ I ŽIKA JAKŠIĆ ZARATILI! Nekada bili nerazdvojni, a danas se ne podnose! EVO ZAŠTO POPOVIĆ MISI DA MU JE ŽIKA ZABIO NOŽ U LEĐA!

Insider Novak Djurovic/Public

Estrada

SAŠA POPOVIĆ I ŽIKA JAKŠIĆ ZARATILI! Nekada bili nerazdvojni, a danas se ne podnose! EVO ZAŠTO POPOVIĆ MISI DA MU JE ŽIKA ZABIO NOŽ U LEĐA!

Podeli vest

Nekada bliski saradnici Saša Popović i Žika Jakšić su, navodno, zaratili, a sve zbog nove sezone takmičenja "Nikad nije kasno" i "Zverzde Granda", koja su jedno drugom postala konkurencija

Neizvesnost u vezi sa početkom nove sezone "Zvezde Granda" i dalje traje. Šou "Nikad nije kasno" navodno je dobio udarni termin na Prvoj televiziji.

Foto: Printscreen You Tube/Grand

 

Projekat Žike Jakšića uveliko se snima, a nova sezona na malim ekranima počinje u subotu, u terminu koji je "do juče" bio rezervisan za "Zvezde Granda".

Sve ovo navodno je poljuljalo odnose između Saše Popovića i Žike Jakšića i njih dvojica teško da će pružiti jedan drugom ruku kada se budu negde sreli.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

- Saša je ionako nervozan što snimanje još nije počelo, a dogovora o nastavku emitovanja još uvek nema. Saradnici ga poslednjih dana zovu i pitaju kada će nastaviti sa radom, a iz takta ga je dodatno izbacilo saznanje da će u njegovom terminu biti emitovan šou. Preuzimanje udarnog termina Sale doživljava kao da mu je Žika zab'o nož u leđa - kaže izvor blizak "Grand produkciji".

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Žika Jakšić

Da odnosi na relaciji Popović-Jakšić nisu na zavidnom nivou, poznato je odranije. Žika, koji je još od 2003. godine bio jedan od producenata i glavnih urednika emisije "Zvezde Granda" i po čijoj je ideji "Grand" i napravio čitav šou, razišao se u poslovnim razmišljanjima sa tadašnjim vlasnicima produkcije, Sašom i Brenom još 2014. godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija