• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2022

19:17

ANABELA I NECONE SNIMILI DUET! Atijasova i Dmitrić spremili pravi hit: Pesma je skroz drugačija od svega što se sada plasira!

AVTEAM PRO

Estrada

ANABELA I NECONE SNIMILI DUET! Atijasova i Dmitrić spremili pravi hit: Pesma je skroz drugačija od svega što se sada plasira!

Podeli vest

Pevačica Anabela Atijas i bivši takmičar "Zvezda Granda" Nenad Dmitrić Necone odlučili su da ukrste glasove i muzici vrate "stari vajb"

Dueti koje je Anabela Atijas snimila u svojoj karijeri bili su izuzetno popularni i slušani, zato i ne čudi što je jedan od takmičara muzičkog šou-programa "Zvezde Granda" Nenad Dmitrić Necone poželeo da ukrsti glas baš sa njom.

U realizaciji ove ideje Nenadu je pomogao njihov zajednički menadžer, a pesmu i spot "Ja sve, ti ne" možete čuti i videti na Jutjubu.

Foto: AVTEAM PRO

Anabela Atijas i Nenad Dmitrić Necone


- Ova duetska pesma nosi jednu lepu energiju s obzirom na to da ja još uvek nisam pevala ovakav muzički žanr, pa je ceo projekat za mene bio izazov. Necone je ovu pesmu doneo baš  na lep način i čim sam je čula poželela sam da budem deo nje - rekla je Anabela o novom duetu i neskromno dodala:

- Do sada je svaka moja duetska pesma dobro prošla i nadam se da neću prekinuti taj niz.

Foto: AVTEAM PRO

Anabela Atijas i Nenad Dmitrić Necone

Dmitrović koji je tokom takmičenja bio u timu Đorđa Davida dobijao je pohvale za svoje pevanje od žirija, a ostao je upamćen i po tome što se jedne subote pojavio na sceni Granda u bermudama zbog kojih je na nagovor svog mentora depilirao noge.

Foto: AVTEAM PRO

Anabela Atijas i Nenad Dmitrić Necone

- Obzirom na to da je Anabela dugo na javnoj sceni i da ima bogatu diskografiju imponuje mi što sam snimio ovaj duet sa njom, ona je pravi profesionalac i presrećan sam što je došlo do saradnje - kaže Necone i dodaje:

Foto: AVTEAM PRO

Nenad Dmitrić Necone



- Anabela i ja mnogo nastupamo zajedno, energije su nam se poklopile, a pesma nam se dopala na prvo slušanje i sigurni smo da će se dopasti i publici, jer je skroz drugačija od svega što se sada plasira. Muzici smo vratili neki stari vajb - zaključio je Nenad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17