• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.09.2022

15:37

U ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA" VIŠE NEMA PRODUKCIJE! Saša Popović otkrio koja je njegova uloga u takmičenju: MOJ POSAO SADA RADE NOVI VLASNICI!

ATAIMAGES

Estrada

U ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA" VIŠE NEMA PRODUKCIJE! Saša Popović otkrio koja je njegova uloga u takmičenju: MOJ POSAO SADA RADE NOVI VLASNICI!

Podeli vest

Nova sezona jednog od najpopularnijeg muzičkog takmičanja "Zvezde Granda" je otpočelo, a član žirija Saša Popović otkrio je sve nove detalje o kojima se danima spekuliše

Saša Popović je, vidno raspoložen povodom snimanja novog serijala, priznao da se i dalje ne zna na kojoj će se televiziji emitovati muzičko takmičenje.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

- Naši vlasnici pregovaraju, znaćemo za dan, dva, tri. Brena i ja smo prodali Grand i nismo mi u varijanti da pregovaramo. Ja sam ovde kao član žirija, da sve pripremim, kada je u pitanju samo takmičenje, tu sam najodgovorniji. Što se tiče ugovora, to rade novi vlasnici, na njima je da dogovore, bićemo na jednoj od nacionalnih televizija. Dobili smo zadatak da počnemo da snimamo i krećemo. Zbog čega mene pitate? Znate ko je vlasnik, to je United grupa, tamo zakažite intervju, oni će vam reći. Ja sam u penziji već tri godine - rekao je Saša.

On je otkrio i da li postoje novine u takmičenju.

- Produkcije nema, njih osmoro su ravnopravni, šestoro ljudi iz žirija bira kandidate, imamo osam tastera, osam da, sa pet da se prolazi. Ko dobije pet može da bira mentora, sa tim što mentor može da ih odbije. To je klasični prvi krug, da se raspodele kandidati. Imali smo preko 7.000 kandidata na audiciji - kaže Saša.

Foto: printscreen

Saša Popović i Ceca Ražnatović u jednoj od emisija prethodne sezone "Zvezda Granda"

Spekuliše se da je poslednja sezona u kojoj je pevačica Ceca Ražnatović postala novi član žirija daleko manje gledana od prethodih, kada je žiri bio u drugom sastavu, ali Popović je povodom toga izneo jasne tvrdnje i lako stavio tačku na tu temu.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

- Ja ulazim u 70 godina. Ne znam da li ću ovo da radim. Gledanost odlučje IGB, finale nam je bilo najgledanije, poslednja sezona u kojoj je bila Ceca bila je najgledanija. Komentari nemaju osnova, postoje merenja, nema tu šta, svako može da proveri i vidi. Meni je drago kada dođem ovde, ja se uopšte ne nerviram.

Detaljnije u videu ispod:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija