• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2022

18:19

PRETI DA POKORI TRENDING! Ivana Selakov izbacila novu pesmu, a naziv numere će mnoge zbuniti…

Estrada

PRETI DA POKORI TRENDING! Ivana Selakov izbacila novu pesmu, a naziv numere će mnoge zbuniti…

Podeli vest

Poznata pop pevačica Ivana Selakov objavila je novu pesmu "Etiketiran", koja će bez sumnje postati veliki hit

Pevačica Ivana Selakov predstavila je danas novi spot za pesmu "Etiketiran”.

Foto: Promo

Ivana Selakov

Ona je sa svojim timom mesecima temeljno radila na ovoj pesmi, što se može primetiti i po odličnoj produkciji, a spot se snimao na nekoliko lokacija u Beogradu.

Ivana je uložila mnogo truda i ljubavi u svoju numeru i spot, a na društvenoj mreži Instagram nedavno je napisala da je jako srećna i da ne može da dočeka da je publika čuje.

Foto: Promo

Pesmu sa vrlo zanimljivim nazivom potpisuju Dragiša Baša i hrvatski producent Miro Buljan.

-Reakcija publike je sledeće što čekam, ali sve do sada je bilo perfektno, prvi put saradjujem sa Mirom Buljanon, do ponovne saradnje sa Bašom koji je za mene napisao moj hit”Odplovo”.-izjavila je Ivana


BONUS VIDEO:



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija