• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer.rs

08.10.2022

08:26

RADA TRAŽI POLICIJSKU ZAŠTITU!? Manojlovićeva se plaši Darija, pevačica odlučila da ga tuži za klevetu i duševni bol!

printscreen

Estrada

RADA TRAŽI POLICIJSKU ZAŠTITU!? Manojlovićeva se plaši Darija, pevačica odlučila da ga tuži za klevetu i duševni bol!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović odlučila je da Darija Šogorovića prijavi nadležnim organima i da ga tuži za klevetu i nonošenje duševne boli

Rada Manojlović proteklih dana jedna je od glavnih tema javnosti, a turbulencije u njenom privatnom životu ne prestaju.

Foto: printscreen instagram/radamanojlovic

Radmila Manojlović, pevačica

Naime, nakon što je javnosti saopštila da je raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem, pevačica se našla u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, optužio da mu je naplatila se*sualne usluge.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Darija Šogorovića

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac - napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Kako Alo! saznaje od izvora bliskog pevačici, Manojlovićeva je odlučila da slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi.

Foto: Printscreen/Instagram

Rada Manojlović i Dario Šogorović

- Rada uopšte nije skandalozna ličnost, ostala je u šoku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala se*sualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom - rekao je izvor za gorepomenuti list koji otkriva da pevačica ne planira da sedi skrštenih ruku.

Foto: Printscreen/Instagram

Dario Šogorović

- Odlučila je da slučaj prijavi policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa. Darija će prijaviti za sajber nasilje, za klevetu i duševni bol. Rada je dugo godina prisutna na estradi i svesna je da je Šogorović želeo samo trenutak slave preko njenog imena, ali ovo ne planira da oprosti. On već godinama želi da postane popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da Radu optužo da se bavila najstarijim zanatom - zaključio je sagovornik za Alo!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17