• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

12.10.2022

16:55

JANA PROGOVORILA O LJUBAVI SA MLAĐIM SUPRUGOM: Bilo mi je teško da sačuvam brak! (VIDEO)

printscreen

Estrada

JANA PROGOVORILA O LJUBAVI SA MLAĐIM SUPRUGOM: Bilo mi je teško da sačuvam brak! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Vanja Mijatović danas će se venčati sa svojim izabranikom Aleksandrom, a među zvanicama našla se i njena koleginica Jana Todorović

Jana je priznala da je njoj bilo teško da sačuva brak sa dve godine mlađim suprugom.

Foto: Foto: S.S.

Jana Todorović

- Svim silama sam se trudila da sačuvam brak, bilo je teško ali sam uspela. Suprug je mlađi dve godine od mene, ali je uspeo da se izbori sa svim što se pisalo. Našu ljubav smo krunisali našim detetom - rekla je Todorovićeva, a šta je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

Vanji će na venčanju kuma biti pevačica Aleksandra Mladenović.

Kumi sam poželela puno dece! Danas je jako teško naći pravog muškaraca! Uhvatila sam do sada dva bidermajera, tako da i ako ga danas hvatim to ne mora ništa da znači. Uzbuđena sam, nisam spavala ali sam spremna za ludu žurku, čast mi je što će zaplesati uz moju pesmu. Kumi sam pripremila kovertu, to je najbolji poklon - priznala nam je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija