• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

16.10.2022

11:46

OVOJ ŽENI JE TOŠE DAO 35.000 EVRA I SPASIO JOJ ŽIVOT! Pojavila se osoba koja tvrdi da joj je pevač pomogao, a zauzvrat tražio SAMO JEDNO!

Estrada

OVOJ ŽENI JE TOŠE DAO 35.000 EVRA I SPASIO JOJ ŽIVOT! Pojavila se osoba koja tvrdi da joj je pevač pomogao, a zauzvrat tražio SAMO JEDNO!

Podeli vest

Proslavljeni makedonski pevač Toše Proeski poginuo je 16. oktobra 2017. godine, a njegova smrt teško je pala svima širom Balkana. Iako se znalo da je Toše veliki dobrotvor i humanitarac, nisu se javljali pojedinci s tvrdnjom da im je pomogao, sve do sada

Jedna žena koja je želela da ostane anonimna, oglasila se pred godišnjicu pevačeve smrti i ispričala neverovatnu priču o tome kako joj je pokojni Toše spasio život. Izvesna Antonija A. podelila je svoje iskustvo s Prosekim i rasplakala mnoge. Ona tvrdi da joj je zahvaljujući pevačevoj humanosti spasen život, ali da on nije hteo da se to zna. Iako mu je obećala da o tome neće govoriti, istakla je da zbog svoje savesti želi javno da ispriča svoju priču, ali da iz pijeteta prema pokojnom Tošetu i obećanju koje mu je dala ne želi da se fotografiše za medije.

Foto: printscreen

Toše Proeski

- Toše je bio anđeo na zemlji. Nije samo pevao kao anđeo nego mu je takva bila i duša. Ja sam ga obožavala, vodila sam u to vreme neposredno pred njegovu smrt i neke njegove fan stranice. Kad god sam mogla, odlazila sam na njegove koncerte, cela soba mi je bila u njegovim posterima i slikama. Ipak, 2006. dijagnostikovana mi je leukemija i u to vreme za operaciju mi je bilo potrebno 35.000 evra. Moja porodica nije imala taj novac, a lečenje je moglo da se obavi samo u Turskoj. Ne znam kako, ali je do Tošeta došla informacija o mojoj bolesti. Sećam se te večeri kada nam je zazvonio kućni telefon. Tata mi je dao slušalicu, kada sam mu čula glas, oduzela sam se. Malo smo popričali, rekao mi je da zna sve o meni i koliko ga volim. Pošto je sledeće nedelje imao koncert u mom mestu, rekao je da će pre koncerta doći kod mene kako bismo se videli i porazgovarali lično - započela je priču Antonija, a zatim dodala kako je izgledao njihov prvi i, nažalost, poslednji susret i razgovor uživo:

- Došao je u našu kuću, tih i sa osmehom. Nenametljiv, nikad neću zaboraviti taj njegov osmeh i sjaj u očima. Moji roditelji i ja smo mu sve ispričali o mojoj bolesti i lečenju. Odmah je rekao da će on snositi sve troškove lečenja, ali da ne želi da se o tome govori nikome i da to smatra svojom obavezom kao čovek i hrišćanin - prisetila se ona, pa na kraju otkrila:

- Te večeri je na svoj koncert kasnio pola sata, jer je ostao duže kod nas kako bi nas utešio i niko ni od organizatora nije znao gde je bio i zašto je kasnio. A to mu se nikad nije pre toga desilo. Nedelju dana kasnije uplatio je celokupan iznos na naš račun koji je bio otvoren u tu svrhu. Eto, takav je čovek bio Toše. Zahvaljujući njemu sam živa - završila je svoju ispovest uplakana Makedonka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17