• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

17.10.2022

22:13

FUDBALERA ZAMENILA BOGATIM BIZNISMENOM Kaja brzo prebolela bivšu ljubav, a evo zašto ga KRIJE OD JAVNOSTI!

printscreen

Estrada

FUDBALERA ZAMENILA BOGATIM BIZNISMENOM Kaja brzo prebolela bivšu ljubav, a evo zašto ga KRIJE OD JAVNOSTI!

Podeli vest

Pevačica Katarina Kaja Ostojić navodno ima novog dečka koji ne želi da se eksponira u javnosti, jer ne želi da ga ljudi etiketiraju zbog činjenice da je njegova devojka kuma osuđenom makrou Dušku Banjcu

Katarina Ostojić Kaja navodno uživa za sve pare u Francuskoj, i to s novim partnerom, biznismenom S. L. , kojeg vešto krije od očiju javnosti. Ona je fudbalera Matea Pavlovića, s kojim je raskinula pre nekoliko meseci, navodno zamenila privrednikom koji je i te kako uticajan u našoj zemlji. Novi dečko je dobar prijatelj s njenim kumom, osuđenim makroom Duškom Banjcem, ali nije poznato da li je u braku ili ne. Interesantno je to da je Ostojićeva sa kumom i još dve prijateljice bila u Francuskoj, nakon čega je odmor nastavila sa S. L.

Foto: Instagram/Kjaa Ostojić

Katarina Kaja Ostojić

Noć u hotelu gde su odseli košta i do 300 evra, a pevačica svakoga dana objavljuje fotografije iz luksuznog restorana i šopinga.

- Može se reći da joj je S. L. novi dečko, ali ona ga neće predstaviti u javnosti, jer njemu to nikako ne odgovara. Čovek radi ozbiljan posao i ne treba mu etiketa da je u vezi sa kumom osuđenog makroa. Zato su i rešili da im ljubav bude tajna, a zauzvrat joj ispunjava sve želje. Borave u luks hotelu u Kanu i baš uživaju - rekao je izvor za Stars.

Foto: Instagram/Kaja Ostojić

Katarina Kaja Ostojić

Kaja odavno ne radi kao pevačica, a i fudbaler sa kojim je bila joj je priustio lagodan život, kao i sad novi partner. Ona je sa Banjcem uživala u Parizu gde je za noć potrošila oko 5.000 evra. Odakle im pare, to je pitanje koje se samo po sebi postavlja, jer je jasno i poznato da ni Kaja ni Banjac zvanično ne zaraduju.

Foto: Instagram/Kayaostojić

Katarina Kaja Ostojić

- Ja sam svojevremeno uložila novac na berzu i sada mogu sebi da dozvolim taj luksuz da vodim svoje prijatelje po svetu i da budem obučena od glave do pete u firmirane stvari - rekla je ona.

Podsetimo, pre Pavlovića kaja je nekoliko godina bila u braku sa didžejem Džuniorom Džekom, s kojim je živela u Briselu. Njih dvoje planirali su i proširenje porodice, ali u tome nisu uspeli. Nakon razvoda didžej je brzo našao novu devojku, a Ostojićeva je stupila u ljubavnu romansu sa fudbalerom. Kaja je kratko bila i u braku sa košarkašem Urošem Duvnjakom, kao i sa Nikolom Dragojlovićem s kojim ima ćerku Nikolinu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija