• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

30.10.2022

11:44

JA SAM UBICA SVOJE MAJKE! Sin Marine Tucaković u ispovesti otkrio do sada NEPOZNATE detalje: Rekla mi je da se zbog mene razbolela!

printscreen

Estrada

JA SAM UBICA SVOJE MAJKE! Sin Marine Tucaković u ispovesti otkrio do sada NEPOZNATE detalje: Rekla mi je da se zbog mene razbolela!

Podeli vest

Milan Laća Radulović, sin čuvenog tekstopisca Marine Tucaković, koja je preminula prošle godine, u svojoj ispovesti otkrio je nepoznate detalje iz njihovih života i šokirao priznanjem da je Marina njega okrivila za to što je dobila kancer

Laća je na samom početku za Alo otkrio da su njegovi roditelji, pre nego što su postali poznati, živeli veoma skromno.

Foto: Printscreen You Tube

Milan Laća Radulović

- Pre nego što su postali Marina i Futa, mama i tata su živeli u kuhinji stana u Kneza od Semberije 10, čiji je vlasnik bio otac mamine najbolje drugarice. U sklopu tog kuhinjskog prostora nalazio se teški drveni sto za ručavanje, frižider, toalet i stepenice koje su vodile ka "galeriji", skrovištu mojih roditelja, gde se nalazio dušek i vredni predmeti čuvani visoko van domašaja dece - počeo je Laća.

Foto: printscreen

Marina Tucaković i njen suprug Futa Radulović

Marina je pored Milana, imala i sina Miloša, koji je preminuo.

Foto: Informer DN/privatna arhivara

Miloš Radulović, sin Marine Tucaković koji je preminuo 2008. godine

- U tom prostoru od 15 kvadrata prvo je začet Miloš. Iako planiran, život mu nije bio garantovan. Još kao beba osetio je borbu. Lekari su ga nekim čudom spasli nakon tri operacije vezanih creva - priča on za Alo i dodaje:

- Kada je mama saznala da je sa mnom u drugom stanju, htela je da abortira. U njenom srcu nije bilo mesta za još jednu eventualnu traumu, a u kuhinji nije bilo dovoljno prostora za drugu bebu.

- Ujka Bata, moj deda stric kojeg je majka obožavala i koji joj je omogućio sva ta skupa putovanja jer je bio jedini imućni član porodice, bio je jako bolestan kad je izašao iz zatvora. Ubeđivao je moju mamu da me ipak rodi tvrdeći da će to dete biti genije i da nijednog trenutka neće zažaliti. Baka, uvek racionalna i realna, bila je na maminoj strani – znala je da neće biti lako izdržavati i drugo dete, ali kako se usprotiviti molbi čoveka na samrti? Tako sam osuđen na život.

ODSTRANILI SU JOJ DOJKU

Foto: printscreen

Milan Laća Radulović sa majkom Marinom Tucaković

- "Zbog tebe sam ovde završila", rekla mi je mama u afektu jednog popodneva na Institutu za onkologiju, nekoliko dana nakon što su joj odstranili dojku, istu onu koja je othranila dva bića koja su se još u utrobi suprotstavljala životu, dva bića od kojih jedno više nije među živima, a drugo se nekim čudom izvuklo. I bila je u pravu. Skupo je platila cenu naših života. I tek tad sam se, svestan da je u poodmakloj fazi karcinoma, zarekao da ću uraditi sve što je u mojoj moći da izađe živa s klinike čak i kad su je prognoze osudile na sigurnu smrt.

RAK JE JEO NJENA PLUĆA

Foto: Printscreen You Tube

Marina Tucaković

- Kada je drugi put primljena na onkologiju, neposredno nakon terapije u Nemačkoj, pacijentu Marini Tuc ković konstatovana je progresija bolesti – hipoksija dezorijentisanost, novi odlivi na plućima... Stanje - kritično Nakon nekoliko dana otpuštena je iz bolnice. Lekari su joj dali desetak dana. Rak je mahnito počeo da jede njena pluća. Bodrili su nas da ne gubimo nadu, da je svaki dan nagrada. Takođe, savetovali su nas da joj ne otkrivamo da ima promene na plućima. To malo što poživi bolje da provede s najmilijima, a ako sazna da je stanje terminalno, samo će klonuti duhom i ugasiti se. Ja sam ubica svoje majke. Pored mog oca, brata, estrade, lažnih prijatelja, lekara i ostalih saučesnika. Rak je samo komorbiditet. Ono što ubija je bezuslovna ljubav. "Da nije tebe, ne bih se ni razbolela..." Tu nema ni grama manipulacije. Samo život. Ja sam ubica svoje majke i moja kazna neće biti njena smrt. Moj kazna biće borba do tog poslednjeg trenutka, do poslednje maligne ćelije, sve dok ima osmeh na licu, sve dok ima razlog da živ zbog ljubavi kojom sam je ubio s rakom koji ju je ubio.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija