• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

10.11.2022

18:53

GLUMCI SE PONAŠAJU KAO VIŠA BIĆA! Karleuša ŽESTOKO udarila na Bikovića: U kom je, bre, on filmu?

printscreen

Estrada

GLUMCI SE PONAŠAJU KAO VIŠA BIĆA! Karleuša ŽESTOKO udarila na Bikovića: U kom je, bre, on filmu?

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je nedavno potkačila glumca Miloša Bikovića jer podržava "ubijanje životinja iz zabave", a sada je objasnila zbog čega generalno ne voli njegovu branšu

Karleuša je izjavila da je Biković nedavno na jednom prestoničkom događaju na kojem su oboje bili među zvanicama "pobegao od nje".

Foto: E-Stock

Jelena Karleuša, pevačica

- U kom je bre on filmu?! Ja nisam gledala nijedan njegov film, ali sam ga videla sada na događaju i baš se onako uplašio kada me je video... Potrudio se da maksimalno jedan veliki krug napravi oko mene. Mene da je neko prozvao kao što sam ja njega, ja bih prišla i rekla: "U čemu je problem?" Ja sam htela da mu dobacim dok je primao nagradu, ne znam za šta je primao, ali verovatno bi to izazvalo haos i više me nikad ne bi pozvali na proslavu. Nisam htela da napravim haos - započela je.

- Nevezano za Vuka Kostića i Miloša Bikovića i te ljude koje vole iz zabave da ubijaju. Ja sam vegetarijanac, ja razumem ljude koji jedu mesu to je vaša stvar i odluka. Svako ima pravo da jede šta želi, makar to bio i leš. Ali ubijati divlje životinje zarad zabave, zarad ubilačkog poriva i hobija... Ubijanje ne može da bude sport. Ja smatram da to mogu samo psihopate.

Jelena je potom otkrila i zbog čega generalno ne voli glumce.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Jelena Karleuša, pevačica

- Da odmah razlučimo jednu stvar, glumci se ponašaju kao viša bića. Nisu viša rasa u odnosu na pevače, muzičare, ali se ponašaju tako. Kao jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šou - biznis, a mora neko da im otvore oči da su oni u istom poslu kao ja i sve moje kolege iz muzičke branše, da rade za publicitet, novac i rade na popularnost. To gnušanje od popularnosti, to me posebno nervira, to je strašno foliranje. Kao hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju, to je kao baš fuj. Pa čekaj, kako misliš da budeš uspešan ako nisi popularan?! Jedno s drugim mora da ide" - objasnila je pevačica.

- To gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla, a generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju i napadaju, dok glumci to onako kulturnije i manje vidljivo rade pa ispada da su oni aristokratija, a mi smo tu da jeftinom zabavom zabavimo narod. Oni su tu da glume u jeftinim serijama, bez obzira što glume tako da im tri dinara ne bih dala. Ja sam od 90% njih u ovim serijama mnogo bolja glumica, verujte mi - dodala je Jelena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lovac

pre 1 godinu

Ali ubijati divlje životinje zarad zabave, zarad ubilačkog poriva i hobija... Ubijanje ne može da bude sport. Ja smatram da to mogu samo psihopate. - I ribolov je ubijanje zivih bica, zasto onda svog oca ne prozivas kao nas lovce. Koja je razlika oboji ubijamo ziva bica.

Jovan

pre 1 godinu

Alo babo ko je tebi rekao da si ti muzičar, ti si histerična pozerka koja se grebe za slavu stvarajući konflikt sa poznatim ličnostima, idi kući ljuljaj unučiće.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17