• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

13.11.2022

22:44

SMUVAO SAM SEVERINU ZA 5 MINUTA! Milan Popović obelodanio kako je započela pevačicina i njegova veza!

Insajder/printscreen

Estrada

SMUVAO SAM SEVERINU ZA 5 MINUTA! Milan Popović obelodanio kako je započela pevačicina i njegova veza!

Podeli vest

Milan Popović sve češće otkriva detalje odnosa sa majkom svog sina, Severinom Vučković, a sada je obelodanio i kako je uspeo da je zavede

Iako, kako kaže, upoznao ju je slučajno, unapred je znao da će mu biti potrebno samo malo vremena da je smuva.

Foto: Insajder/printscreen

Brzo ju je smotao... Milan i Severina

"Kralj bakra" je opisao kako su se Severina i on upoznali, pa i o tome kako ju je osvojio za 5 minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

- Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pevačicom. Uglavnom, imao sam devojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže "lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu". Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa - rekao je biznismen.

Foto: Printscreen

Nije mu smetao Severinin kućni video... Milan Popović

Potom je prokomentarisao Severinin kućni video.

- Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sećam gde. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video - rekao je u emisiji "Sceniranje" Milan Popović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Bolje bi ti bilo da ćutiš i ne pominješ Sevu. Smuvala je ona tebe, da moraš da joj plaćaš alimentaciju i druge raznorazne troškove majmune. A pornić ti se verovatno dopao, pa si umislio "i ja bi sine" e to košta živaca i para.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija