• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

14.11.2022

07:31

NE RAZMIŠLJAM O KARLEUŠI, TAKVI SU ISKOMPLKEKSIRANI! Dara surovo udarila na Jelenu, a onda spomenula kada joj je pevačica pomogla

Printscreen

Estrada

NE RAZMIŠLJAM O KARLEUŠI, TAKVI SU ISKOMPLKEKSIRANI! Dara surovo udarila na Jelenu, a onda spomenula kada joj je pevačica pomogla

Podeli vest

Jelena Karleuša otpratila je Daru Bubamaru sa društvenih mreža, a razlog za to je bio taj, navodno, što je njena koleginica pohvalila Svetlanu Cecu Ražnatović u "Zvezdama Granda". Međutim, kada su Jelenu pitali da prokomentariše ovo, ona je krajnje mirnim tonom izjavila da Dara ima pravo da se druži s kim želi, a onda se oglasila Bubamara i osula paljbu po nekadašnjoj drugarici koja joj je pomogla

Jelena je ispričala da je Dari pomogla kada joj je bilo jako teško u životu i da za tim uopšte ne žali.

Na ove Karleušine reči sada je odgovorila i Bubamara, koja je definitivno stavila do znanja svima da je na druženje sa JK stavila tačku, te da joj nije jasno zašto se u javnosti po tom pitanju podigla drama bez razloga.

Foto: ATAIMAGES

Osula paljbu po Karleuši... Dara Bubamara

- Nikada nisam pitala, ko se sa kim druži. Takva pitanja postavljaju samo iskompleksirani, sujetni i nesigurni ljudi. Znaš onu pesmu: "Ko se s nama druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k*rac nije (smeh). Ja sam žena koju svi vole i omiljena sam. Mogu sa svim koleginicama da se družim, ja sam omiljena... Meni je moj otac koji je za mene bio bog otac, nikad nije govorio šta ću da radim. Kome se ne sviđa, ne mora da gleda i to je to.. - istakla je Dara, pa se konkretno dotakla i svog odnosa sa Karleušom:

- Ne bih uopšte razmišljala o Karleuši. Svako radi sebi, ne radi meni. Ja nisam ništa radila. Ja sam čista. A te priče, o tom pomaganju, to... Šta sam ja sve pomogla što ona i zna i što ne zna, pa nisam pričala o tome. Jer sam ja - gospođetina i neću pričati ni ružne stvari ni lepe. Nek se to sad završi kako se završi, njen izbor i njena stvar. Sujeta je čudo! - šokirala je Dara.

Ona je naglasila i da nema vremena da prati šta se sve piše o njoj jer mnogo radi i zarađuje.

- Trudim se da budem sa svima okej. Ko je nekorektan, samo imam amneziju. Ne radim mu ništa, ne želim mu zlo. To je jako malo ljudi. Sa svima sam dobro, sa svima se slažem. Kako kaže jedan moj drugar: "Ko sa Darom nije dobar, taj je stvarno loš". Verovatno im je dosadno. Ja mnogo radim, zarađujem.. Nemam vremena da pratim šta i ko, kako.. Čujem od fanova kad mi pošalju - završila je Dara.

Podsetimo, JK je izjavila da Dari ništa ne zamera i da se uvek trudila da joj maksimalno pomogne.

- Ja Dari ne mogu da zabranim, ni sa kim će ona da se druži, niti šta će da radi. Ona je odrasla žena. Njoj to ide i na ime, i na obraz, i na čast šta radi. Neću da joj zameram, niti da je prevaspitavam. Ona ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Ja sam bila na njenom koncertu, svim silama sam se trudila maksimalno da joj pomognem. Ona je tada bila u jednoj životnoj ne baš sjajnoj situaciji. Pomogla sam joj od srca i ljudski. I opet bih. I ne samo njoj, već i svakom kolegi. Ne tražim ništa zauzvrat, niti ja branim bilo kome da se druži sa nekim, zato što sam ja, na primer, nešto nekom učinila. Naprotiv, onda to ne bi bilo fer. Pustite Daru, nek živi i nek radi kako ona misli da treba - rekla je medijima Karleuša.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17