• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.11.2022

09:08

POSLE KARLEUŠE I NJEN PR OBJAVIO LAĆINE PORUKE: Niko od nas ne zna šta se dogodilo! Marinin sin iznenada objavio tekst Jelenine pesme, a onda počeo RAT!

Printscreen, Tanjug

Estrada

POSLE KARLEUŠE I NJEN PR OBJAVIO LAĆINE PORUKE: Niko od nas ne zna šta se dogodilo! Marinin sin iznenada objavio tekst Jelenine pesme, a onda počeo RAT!

Podeli vest

Jelena Karleuša ušla je u pravi rat sa sinom pokojne Marine Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom od kog je kupila tri teksta za pesme koje je trebalo da se nađu na njenom novom albumu "Alfa". A nakon sukoba s njom, Laća je nastavio svađu i sa njenim predstavnikom za odnose s medijima, Zoranom Birtaševićem

Karleuša je na svom Instagramu objavila privatnu prepisku sa Laćom u kojoj ga je zamolila da prestane da je vređa na Tviteru, a potom ga je optužila da se drogira.

Foto: printscreen

Jelena objavila prepisku s Laćom nakon špto je objavio tekst njenih pesama

- Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini ja tolerišem tvoje ispade, ali si sada preterao - napisala je Karleuša.

- Narkoman ti poništava album. Bai. Srećno - napisao je Laća.

Nakon toga oglasio se i Jelenin PR, Zoran Birtašević i na Tviteru podelio nekoliko fotografija svoje prepiske sa Laćom.

Foto: pritnscreen

A potom se oglasio i Zoran Birtašević

U njima se vide bizarne poruke koje mu je slao sin Marine Tucaković.

- Nažalost, šta se dogodilo niko od nas ne zna, osim da sam iz čista mira, iz najboljeg odnosa, dobio sve ove poruke juče… naglasiću da je još pre godinu dana isplaćen za svoja 2ipo teksta - napisao je Birtašević uz poruke.

- Izgleda da je u pitanju nekakakvo alterirano stanje, koje se nastavilo na whatsappu - dodao je on u sledećoj objavi u kojoj se vidi da mu je Laća slao stikere koji prikazuju Karleušu na uvredljiv način.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NE RAZMIŠLJAM O KARLEUŠI, TAKVI SU ISKOMPLKEKSIRANI! Dara surovo udarila na Jelenu, a onda spomenula kada joj je pevačica pomogla
Estrada

NE RAZMIŠLJAM O KARLEUŠI, TAKVI SU ISKOMPLKEKSIRANI! Dara surovo udarila na Jelenu, a onda spomenula kada joj je pevačica pomogla

Jelena Karleuša otpratila je Daru Bubamaru sa društvenih mreža, a razlog za to je bio taj, navodno, što je njena koleginica pohvalila Svetlanu Cecu Ražnatović u "Zvezdama Granda". Međutim, kada su Jelenu pitali da prokomentariše ovo, ona je krajnje mirnim tonom izjavila da Dara ima pravo da se druži s kim želi, a onda se oglasila Bubamara i osula paljbu po nekadašnjoj drugarici koja joj je pomogla

14.11.2022

07:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija