• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.11.2022

10:08

OVO JE GOCINA DRUGARICA ZBOG KOJE JU JE OSTAVIO ŠIJAN! Bile prve komšinice, a Gorana joj "zarila nož u leža"!

Estrada

OVO JE GOCINA DRUGARICA ZBOG KOJE JU JE OSTAVIO ŠIJAN! Bile prve komšinice, a Gorana joj "zarila nož u leža"!

Podeli vest

Goca Božinovska volela je svog bivšeg supruga sve do njegove smrti, a i sada ga se seća s ljubavlju. Međutim, nikada nije zaborvaila bol koju joj je naneo kada ju je prevario s njenom prijateljicom i prvom komšinicom Goranom o kojoj je jednom prilikom otvoreno i progovorila

Goca je jasno svima stavila do znanja koliko joj je Gorana naškodila:

Foto: INSTAGRAM.COM/ZORANASIJAN, PRIVATNA ARHIVA

Ostavio Gocu i decu zbog druge žene...

- Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - izjavila je pevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu sa pevačicom.

Prijateljica Goce Božinovske i pevačica bile su prve komšinice i drugarice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje. Goca se tada sa decom preselila, a Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. Goca nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija