• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

17.11.2022

11:15

MILICA DABOVIĆ ZA 18 DANA ZARADILA 60.000 EVRA! Bivša košarkašica brzo profitirala od sajta za odrasle!

Prntscreen Only Fans

Estrada

MILICA DABOVIĆ ZA 18 DANA ZARADILA 60.000 EVRA! Bivša košarkašica brzo profitirala od sajta za odrasle!

Podeli vest

Milica Dabović je za samo 18 dana zaradila neverovatnih 60.000 dolara na "Onli fensu"! Bivša košarkašica je 30. oktobra otvorila nalog na popularnom sajtu za odrasle i počela da objavljuje seksi fotografije i video-snimke

Dabovićeva je uspela da za kratko vreme sakupi 4.000 pratilaca, koji su morali da plate 15 dolara kako bi mesec dana uživali u pogledu na njeno telo. Tako je nekadašnja reprezentativka u košarci brzinom svetlosti zaradila 60.000 dolara!

Foto: Printscreen/Instagram

Milica Dabović, bivša košarkašica

Lepo i korisno

Milica je dosad na "Onli fensu" objavila 21 fotografiju, na kojima pozira u seksi vešu, kao i jedan snimak. Ispod provokativnih fotki, Dabovićeva je ostavljala i poruke pretplatnicima: "Uzmi me", "Da li ste spremni za nevaljali razgovor?", "Možeš da me gledaš, ali ne i da me dodiruješ. Sanjaj velike snove", "Ne možeš da me imaš, ali možeš da mi veruješ. Da li ti je potrebno nešto više?"....
Milica kaže da je završila na sajtu za odrasle zbog opklade.
- Profil na "Onli fensu" otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh. Kazala je: "Ajde da vidimo, ako ne uspeš, zatvori profil." Pristala sam i uspela! - ispričala je Milica za Informer.

Foto: Informer

Jedna od fotografija koja se našla na Miličinom OnlyFans profilu

Žene je kritikuju

Dabovićevu raduje činjenica da su muškarci pozitivno reagovali na njen profil, dok za negativne komentare koje joj upućuju žene ne mari:
- Tek sada shvatam koliko je žena ženi najveći neprijatelj! Kučke laju, karavani prolaze! Ne znam da li je reč o ljubomori i zavisti, ali kada nemam šta lepo da kažem, ćutim! Nikada nisam uprla prstom u nekog i rekla: "Ona je kurva!" Svako ima pravo da radi šta hoće! Muškarci su me oduševili kako su reagovali, ali žene su se baš loše ponele. Šta god da sam do 40. godine uradila, osuđivali su me. Sada mi ne mogu ništa, osim da me cmoknu u ovo moje slatko dupe!

Anđela Veštica: Milica je amaterka

Anđela Veštica, koja profil na "Onli fensu" ima već godinama, kaže da je Milica za nju amaterka jer ne objavljuje eksplicitni sadržaj.

Foto: TV Pink printscreen

Anđela Veštica ima nalog na OnlyFans-u već godinama

- Ja sam profesionalka, kod mene nema cenzure, sve je eksplicitno. Prvih mesec dana sam slikala samo grudi, a onda sam počela i sve ostalo. Živim veoma lepo od toga. Devojke poput Milice, koje objavljuju seksi fotke na Instagramu, pa onda pređu na "Onli fens" da bi zaradile, za mene su amaterke - smatra Anđela.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija