• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.11.2022

08:44

VESNA ĐOGANI GRUDIMA BEZ BRUSA ZAPALILA INTERNET! Pevačica skupila DVA MILIONA pregleda na provokativnom videu!

privatana arhiva/Vesna Đogani

Estrada

VESNA ĐOGANI GRUDIMA BEZ BRUSA ZAPALILA INTERNET! Pevačica skupila DVA MILIONA pregleda na provokativnom videu!

Podeli vest

Pevačica Vesna Đogani važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi, a svoje telo i talenat za ples vrlo rado i redovno pokazuje na društvenoj mreži Tiktok

Vesna svakodnevno objavljuje snimke na društvenim mrežama na kojima se mogu videti neke smešne situacije, zajednički momenti sa suprugom Đoletom Đoganijem, ali i njeno plesačko umeće. Video koji je nastao pre više od godinu dana sada je ponovo privukao pažnju njenih fanova, a prikupio je čak dva miliona pregleda!

Foto: privatana arhiva/Vesna Đogani

Vesna Đogani, pevačica

Na ovom videu Vesna je bila utegnuta u crnu haljinu ispod koje su joj se nazirale gole grudi, a pratioci su bili oduševljeni njenim izgledom!

 

 

"Vesna, bomba si", "Žena grmi kako izgleda", "Brutalna si", "Svaka čast", "Što si starija, sve si bolja" - nizali su se komentari.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Emotivni susret Ivana i Željka naterao suze na oči CELOM REGIONU, otac i sin KONAČNO zajedno! (VIDEO)
Rijaliti

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Emotivni susret Ivana i Željka naterao suze na oči CELOM REGIONU, otac i sin KONAČNO zajedno! (VIDEO)

Zadrugar Ivan Marinković je godinama izbegavao susret sa sinom Željkom kojeg je dobio sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić i bio je vrlo iskren u izjavama da prema malom Kuliću nema nikakvu roditeljsku emociju. Međutim, zatvoren prostor rijalitija "Zadruga" ga je "naterao" da se ipak zbliži sa detetom, zbog čega su milioni pored malih ekrana zaplakali

18.11.2022

08:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija