• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.11.2022

19:27

NATAŠA BEKVALAC POSLALA PORUKU KOJA KIDA SRCE! Nisam maštala o životu koji sada živim, ali sve mi je jasnije što mi je ovakav put, imam tugu u galomima!

printscreen

Estrada

NATAŠA BEKVALAC POSLALA PORUKU KOJA KIDA SRCE! Nisam maštala o životu koji sada živim, ali sve mi je jasnije što mi je ovakav put, imam tugu u galomima!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac je priznala da ne živi savršen život kao što izgleda na slikama, već da je često emotivna i tužna, pa je zato rešila da pošalje poruku svim devojčicama i ženama koje je vole da se potrude da budu samostalne i nezavisne.

Naime, popularna pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa svojom mezimicom, pa je priznala da nije maštala o životu koji sada živi.

Foto: printscreen

Nataša Bekvalac

- Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prati su žene, devojke, devojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem oduvek sam to želelela kada je muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto što više,veće nego što vi znate. Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen. Možda slike jesu, ali ko još slika tugu. Nje imam, imam je u galonima i čuvam za neke pesme i retke ljude. Nisam maštala o životu koji sada živim, ali sve mi je jasnije što mi je ovakav put. Dame moje zapamtite, niko vam neće srediti život ako to same za sebe i za svoju decu. Zato navucite najudobnije pantalone, zasucite rukave i obezbedite sebi samostalni život. Samo nezavisna, samostalna žena, može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako grešim. I samo tada može voleti baš onog koje njeno srce želi, a biće i zasluži. Ja vas volim takve kakve jeste. Ljubi vas Bekvalčeva. - napisala je Nataša Bekvalac. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija