• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

25.11.2022

13:55

STAVLJAMO PEŠKIRE, BADE MANTILE I PAPUČE! Viki Miljković otkrila sve o biznisu sa Popovićem, evo šta sve nude!

Z. K. Munja

Estrada

STAVLJAMO PEŠKIRE, BADE MANTILE I PAPUČE! Viki Miljković otkrila sve o biznisu sa Popovićem, evo šta sve nude!

Podeli vest

Pevačica Viki Miljković u novom elitnom naselju na Bežanijskoj kosi glavni je posrednik i eksluzivni zastupnik za prodaju stanova bivšeg direktora "Granda" Saše Popovića.

Popularna pevačica otkrila je sve detalje vezane za biznis u koji je ušla, pa je otkrila da klijentima nude specijalne usluge.

 Za Sašin kompleks zadužena sam za prodaju i kada dođe do useljenja mi radimo i opremanje ali nije obavezno. Nudimo i te dodtne usluge. Mi opremamo stan tako da bukvalno samo uđete sa koferom u stan i damo vam ključ u ruke. Stavljamo i peškire, bade mantile, papuče, nameštaj. U Turskoj uzimamo nameštaj, a imamo i ovde fabrike koje ga prave. - rekla je pevačica pa je dodala:

Foto: ATA Images

Viki

- Polagala sam za licencu agenta prodaje nekretnina. Učila sam i građevinu, pravni deo, marketing, finansije i uspela sam. Najteži predmet mi je bila građevina, baš mi je bilo komplikovano da je savladam.Prodajom stanova krenula sam da se bavim u vreme korone jer sam tada imala najviše vremena i pauze u muzici jer nismo nigde nastupali. Godinu i po dana smo bili bez posla. Prodajom nekretnina sam htela da počnem da se bavim tek za 10 godina, ali je korona sve to ubrzala . - otkrila je Viki Miljković.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija